ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Βιβλίο για τα 16 χρόνια της δημαρχίας του στη Λάρισα θα γράψει ο Τζανακούλης!

Δεν ήταν μία, δεν ήταν δύο, δεν ήταν τρεις, ήταν τέσσερις οι συνεχόμενες θητείες σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας. Αναμενόμενο και εύλογο λοιπόν, ο Κώστας Τζανακούλης να είναι γεμάτος εμπειρίες, καλές και κακές στιγμές, από αυτή τη μακρά ενασχόλησή του με το δήμου Λαρισαίων. Μία ενασχόλησή που για πολλούς φαντάζει – και όχι αδίκως – σαν μία ολόκληρη ζωή.

Ήδη ο τέως δήμαρχος, καθώς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, βρίσκεται στο στάδιο της συγκομιδής όλων εκείνων των στοιχείων και των πληροφοριών, με στόχο στο εγγύς μέλλον να συγγράψει ένα βιβλίο όπου θα συμπυκνώνονται αυτά τα 16 χρόνια στο δημαρχιακό θώκο της Λάρισας.

Δεδομένου πως ο κύριος Τζανακούλης έχει αρκετές φορές επισημάνει, ότι σε αυτές τις τέσσερις θητείες παράχθηκε έργο στο δήμο Λάρισας, το οποίο κοστολογείται σε μισό δις ευρώ, είναι προφανή τα υστεροφημικά κίνητρα αυτής της εκδοτικής προσπάθειας.

Μία προσπάθεια όμως, που πέραν της ιστορικής παρακαταθήκης, θα αποτελέσει και αντικείμενο μελέτης για το “φαινόμενο Τζανακούλη” που κατάφερε να διοικήσει έναν τόσο μεγάλο και δύσκολο δήμο όπως η Λάρισα, κερδίζοντας τέσσερις συνεχείς εκλογικές μάχες.

Οψόμεθα…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις