ΛΑΡΙΣΑ

Τουρνουά τένις για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρισας

Ο Αθλητικός Σύλλογος “Αντισφαίριση και Ζωή” διοργάνωσε επιτυχώς για 3η συνεχόμενη χρονιά το διασυλλογικό τουρνουά Club Championship το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Tennislife Club στο Αθλητικό Κέντρο Γ. Μητσιμπόνας.

Έξι ομάδες από διάφορες πόλεις τις Θεσσαλίας αναμετρήθηκαν σε αγώνες που παρουσίασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους 2 μήνες που διήρκησε το τουρνουά.

Πρωταθλήτρια ομάδα για το 2017 αναδείχθηκε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας “Tennis House” συγκεντρώνοντας 503 βαθμούς με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λάρισας να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 452 βαθμούς και το Elassona Club στην τρίτη θέση με 413 βαθμούς.

Οι απονομές συνδυάστηκαν με παράλληλη φιλανθρωπική εκδήλωση που ως στόχο είχε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο Λάρισας. Τα τρόφιμα παρέδωσαν οι κ. Σπανός Κων/νος   και ο κ. Σακκάς Βασίλειος  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Ο κ. Αναστασίου Μιχάλης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πρόνοιας ενημέρωσε για την λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως χώρα.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ 2410255876 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ 2410680243.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις