ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οπαδοί του Πανιωνίου “απαίτησαν” από σινεμά της Νέας Σμύρνης να μην προβάλει την ταινία “1968”

Στις 16 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η avant premiere της ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη “1968”, που μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

Της θρυλικής ομάδας της Ένωσης η οποία το 1968 στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο χάρισε στο ελληνικό μπάσκετ τον πρώτο του Ευρωπαϊκό τίτλο, επικρατώντας της Σλάβια Πράγας στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Όσοι είχαν την τύχη να δουν την ταινία δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το τελικό αποτέλεσμα και άπαντες δήλωσαν συγκινημένοι, ωστόσο όπως αποκάλυψε σήμερα η ιστοσελίδα www.athensvoice.gr, κάποιοι στη Νέα Σμύρνη έχουν διαφορετική άποψη και με το νταηλίκι τους αποφάσισαν να μην επιτρέψουν την προβολή της από το σινεμά Σπόρτινγκ!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μέλη των Panthers, των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου, όταν αντιλήφθηκαν πως ο συγκεκριμένος κινηματογράφος διαφήμισε με αφίσες την επικείμενη έναρξη των προβολών του “1968” (στις 25 Ιανουαρίου η επίσημη πρεμιέρα) τον επισκέφτηκαν και ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη πως αν παίξει την ταινία, τότε θα κάνουν το σινεμά «καλοκαιρινό»!

Κι επειδή οι «Panthers» δεν αστειεύονται, ο ιδιοκτήτης απευθύνθηκε για βοήθεια στον Δήμαρχο. Η απάντηση που πήρε; Να μην μπλέξει με αυτούς, καλύτερα να μην ανεβάσει την ταινία γιατί θα έχει κακά ξεμπερδέματα!

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις