ΛΑΡΙΣΑ

Η κοπή της πίτας των απόστρατων αξιωματικών αεροπορίας

Το Σάββατο, 20-1-2018 πραγματοποιήθηκε στην 110 ΠΜ η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα οι ε. α. αξιωματικοί και οι οικογένειές τους απήλαυσαν μια όμορφη βραδιά με κέφι και χορό που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μετά το καλωσόρισμα που έγινε από τον πρόεδρο του Παραρτήματος, Σγο ε.α. κ. Κων/νο Λιούτα, ακολούθησε η ευλογία και η κοπή της Βασιλόπιτας από τον ιερέα του ΑΤΑ, πρωτοπρεσβύτερο Αθανάσιο Τσιμενίδη από κοινού με τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. κ Ιγνάτιο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ Απτχος (Ι) ε.α. Σπυρίδων Καββούρης, ο Τξχος (Ι) Κων/νος Κελλάρης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας, ο Βουλευτής Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, ο Βουλευτής Λάρισας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Βουλευτής Λάρισας κ. Κων/νος Μπαργιώτας, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων και συνάδελφος Γιώργος Ζαούτσος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Μπέμπης, η Αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κ. Καραλαριώτου, ο Δκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Απόστολος Χόρτης, ο Υδκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Χρήστος Κακατάτσης, ο Υδκτης του ΕΚΑΕ Σμχος (Ι) Γεώργιος Μπομπόλης, ο Υδκτης του ΑΚΕ Σμχος Δημήτριος Σιγάλας, ο Υδκτης του ΚΕΔΑ Σκοτίνας Σμχος (Ι) κ. Γιώργος Σταφυλλίδης, εκπρόσωπος του Στρατηγού της 1ης Στρατιάς, ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ/Πρέβεζας Σμχος ε.α. Αθανάσιος Κεραμιδόγλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ Σμχος ε.α. Δημήτριος Φαλτάιτς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας Απόστολος Βερέμης, ο πρόεδρος του συλλόγου αποστράτων χωροφυλακής και Ελληνικής αστυνομίας κ. Θεόδωρος Χρυσόμαλλος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα:

α. Το Δκτη της 110 ΠΜ, Σμχο (Ι) Απόστολο Χόρτη
β. Τον πρόεδρο της λέσχης Αξκων της 110 ΠΜ Επγο Αλέξανδρο ​Τζερεμέ.

δ. Όλο το μόνιμο και στρατεύσιμο προσωπικό της λέσχης.
ε. Τον Αρχιλοχία Δημήτριο Τσιοκάνη για τη φωτογράφιση.
στ. Τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες για τη συμμετοχής τους.

ΥΓ. Το φλουρί βρήκε η συνάδελφος Σγος ε.α. Αντωνία Κοκκίνου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις