ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συνελήφθη ο ληστής του μίνι μάρκετ στη Νέα Πολιτεία – 37χρονος ναρκομανής ο δράστης

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της αστυνομίας το βράδυ της Δευτέρας.

Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:

«Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας η ληστεία που διαπράχθηκε χθες (21-01-2018) το μεσημέρι στη Λάρισα σε βάρος 36χρονου, προσωρινά υπευθύνου καταστήματος.

Συνελήφθη σήμερα (22-01-2018) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας ως δράστης, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας ένας 37χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 40χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 37χρονος προσποιούμενος τον πελάτη εισήλθε σε κατάστημα «μίνι – μάρκετ», ιδιοκτησίας 34χρονης και με την απειλή μαχαιριού σε βάρος του προσωρινά υπευθύνου του καταστήματος, αφαίρεσε από το χώρο του ταμείου το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε στην οικία 40χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, όπου αμφότεροι συνελήφθησαν.

Κατά τις νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης,

μία τηλεκάρτα με υπολείμματα ηρωίνης,

το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε κατά τη ληστεία, καθώς και

μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις