ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο δήμαρχο Κιλελέρ ο πρωταθλητής πυγμαχίας Γ. Κατσαούνης

Το δήμαρχο Κιλελέρ Αθανάσιο Νασιακόπουλο επισκέφθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης, δεύτερος πανελληνιονίκης στο πρωτάθλημα πυγμαχίας Νέων – Ανδρών και πρωταθλητής στους αγώνες επίλεκτων πυγμαχίας στα 81 κιλά που έγιναν στη Σαντορίνη.

Ο αθλητής είναι μέλος του ΣΒΑΛ «Τάλος» και κατοικεί στη Χαρά του Δήμου του Κιλελέρ. Στην επίσκεψη συνοδευόταν από τον προπονητή του Νίκο Οικονόμου.

Ο δήμαρχος τους απένειμε τιμητική πλακέτα για τις μεγάλες αθλητικές διακρίσεις και συνεχάρη το νεαρό αθλητή και τον προπονητή του δηλώνοντας ότι ο δήμος Κιλελέρ και η αντιδημαρχία Αθλητισμού βρίσκονται στο πλευρό τους με κάθε μέσο και παροτρύνουν τις προσπάθειες των αθλητών, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τόσο υψηλό επίπεδο.

Ο Γιώργος Κατσαούνης και ο προπονητής του  ευχαρίστησαν το δήμαρχο για το προσωπικό του ενδιαφέρον και δήλωσαν ότι θα πράξουν τα μέγιστα για να φέρουν κι άλλες διακρίσεις οι οποίες κάνουν γνωστό το Δήμο Κιλελέρ πανελλαδικά.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κω/νος Φιλιππούλης ο οποίος με τη σειρά του συνεχάρη τον αθλητή για τις επιτυχίες του.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις