ΚΟΣΜΟΣ

Οι Slayer ανακοίνωσαν την τελευταία παγκόσμια περιοδεία τους

Κεραυνός εν αιθρία δεν ήταν, αλλά στο άκουσμα της είδησης ότι οι ηγέτες του thrash metal, Slayer, ανακοίνωσαν την τελευταία τους παγκόσμια περιοδεία, με το ενδεχόμενο να μη συνεχίσουν και μετά το πέρας αυτής να είναι υπαρκτό, οι οπαδοί της ακραίας μουσικής σε όλο τον κόσμο πάγωσαν.

Δεν είναι λίγο άλλωστε ένα από τα συγκροτήματα που καθόρισαν ένα ολόκληρο μουσικό ιδίωμα να ανακοινώνει την «αποχαιρετιστήρια» περιοδεία του. Οι ημερομηνίες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά το συγκρότημα υπόσχεται ότι θα είναι «παγκόσμια περιοδεία».

Η ανακοίνωση της περιοδείας ήρθε τη Δευτέρα μέσω του επίσημου καναλιού της μπάντας στο YouTube.

Σε αυτό περιλαμβάνονται εικόνες από όλη την καριέρα τους η οποία πηγαίνει πίσω στο 1981 που δημιουργήθηκαν από την τετράδα των Kerry King, Jeff Hanneman, Dave Lombardo και Tom Araya. Δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους «Show No Mercy».

Σε συνέντευξη του τραγουδιστή και μπασίστα, Araya, είχαν ακουστεί για πρώτη φορά οι υπόνοιες για τερματισμό της πορείας των Slayer. Όπως αναφέρει το Loudwire ο Araya είχε πει: «Μετά από 35 χρόνια ήρθε ο καιρός να χαρώ την σύνταξή μου. Έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες μου. Το να παίζω ζωντανά όμως μου δίνει δύναμη». Η διάλυση της μπάντας δεν επιβεβαιώνεται επισήμως από το συγκρότημα και μένει να δούμε τι θα συμβεί μετά το τέλος της αποχαιρετιστήριας περιοδείας.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις