ΛΑΡΙΣΑ

Πρωτοχρονιάτικη πίτα για τη Νέα Δύναμη του Δήμου Τεμπών

Σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών, στο Μακρυχώρι.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιώργος  Μανώλης, στον χαιρετισμό του επεσήμανε:

«Είμαστε παρόντες, είμαστε εδώ, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε για το καλό των δημοτών μας, το οφείλουμε στους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής μας.  Η μαζική παρουσία σας απόψε, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αταλάντευτα ως παράταξη. Συνεχίζουμε την πορεία μας  και θα διεκδικήσουμε εκ νέου τη δημαρχία το 2019.

Κάνουμε όπως υποσχεθήκαμε, μία εποικοδομητική αντιπολίτευση δίνοντας πίστωση χρόνου στη δημοτική αρχή για να ξεδιπλώσει το πρόγραμμά της, το όραμά της.
Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε καμία  αλλαγή στο Δήμο. Κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό από την πρώτη τετραετία και αυτό είναι ιδιαίτερα αρνητικό. Η παράταξή μας θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα της με δυναμισμό. Θα συνεχίσουμε να είμαστε  κοντά  στον πολίτη και αυτό το κάνουμε πράξη, επί τέσσερα χρόνια γυρίζουμε όλα τα χωριά του δήμου μας καταγράφοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας τα οποία παραμένουν τα ίδια και τα ίδια. Δεν μηδενίζουμε το έργο κανενός, απλά πρέπει να δώσουμε το στίγμα μας και να πείσουμε την κοινωνία ότι εμείς μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και να  διαχειριστούμε πολύ καλύτερα τα προβλήματα της καθημερινότητας και όχι μόνο.

Kαι κατέληξε καλώντας όλους σε συστράτευση: «Καλούμε σε συστράτευση  όλα τα στελέχη, τους φίλους του συνδυασμού και τους πολίτες του δήμου. Για να ορθώσουμε το ανάστημα µας απέναντι στην παρούσα δημοτική Αρχή. Μπροστά στο συμφέρον των πολιτών του δήμου μας δεν χωρά τίποτε άλλο. Αυτή είναι η δέσμευση μας, αυτή είναι η δική μου δέσμευση, απέναντι στις δημότισσες και τους δημότες του δήμου μας».

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα και υπομονή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος  κ. Απόστολος Μπίλλης. Ο περιφερειακός σύμβουλος κ.  Κώστας Δεσπόπουλος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί,  με μήνυμα του δήλωσε, υποστηρικτής του συνδυασμού και ευχήθηκε καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Πορφύριος  από την ενορία της Ελάτειας.

Η τυχερή της βραδιάς , η οποία  βρήκε το φλουρί ήταν  η σύζυγος του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Κώστα Ζαρδοούκα από τον Πυργετό, κ. Κάντα Μαρία Αγγελική.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις