ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χορεύει, θυμάται και βραβεύει ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», οργανώσει τον ετήσιο χορό, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, στις 8:30 το βράδυ, στο οικογενειακό κέντρο «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ», στον Αμπελώνα.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον εκ Καλλιπεύκης τραγουδιστή, Γιάννη Καλούση, στο αηδόνι του Ολύμπου, όπως τον χαρακτήρισαν παλιότερα, για την προσφορά του στο δημοτικό τραγούδι, στο γενέθλιο έτος με το οποίο συμπληρώνει τα ενενήντα του.

Η απόφαση του Δ.Σ. από τον Σεπτέμβριο του 2017, ήταν φυσικά ομόφωνη. Θα γίνει ολιγόλεπτη αναφορά στη ζωή και το έργο του, θα προβληθούν κάποιες εικόνες από τη ζωή του και φυσικά θα ακουστούν κάποια από τα τραγούδια που τραγούδησε.

Στη συνέχεια θα βραβευθούν οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018 (Νίκος Μασούρας, Λαμπρινή Παπαδόντα, Αριστέα Παπαϊωάννου, Μηνίτσιος Παναγιώτης, Ντίστα Στέλλα).

Θα εμφανιστεί το χορευτικό συγκρότημα ενηλίκων του Συλλόγου, το οποίο συγκροτήθηκε την άνοιξη του 2017, με δασκάλα την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Στέλλα Γκαρλέμου.

Ακολούθως η λαϊκή και δημοτική ορχήστρα (με την ευθύνη του Μητσάκα Παπαϊωάννου), θα διασκεδάσει όσους παραβρεθούν. Το μενού θα είναι πλήρες μαζί με ποτό. Η βραδιά θα περιλαμβάνει πλούσια λαχειοφόρο, με προσφορές από επαγγελματίες πατριώτες και μη, της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας.

Το Δ.Σ. καλεί τις πατριώτισσες και τους πατριώτες, τις φίλες και τους φίλους του Συλλόγου και της Καλλιπεύκης να παραβρεθούν. Η παρουσία θα είναι τιμή για το Σύλλογο, τιμή για την Καλλιπεύκη, τιμή για τον Μπάρμπα – Γιάννη Καλούση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις