ΛΑΡΙΣΑ

«Βασίλεψε» ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα και στην συνέχεια ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με καλή μουσική από την ορχήστρα του Αθανάσιου Καλούση.

Στην έναρξη της εκδήλωσης η πρόεδρος του Συλλόγου κα Αναστασία Σερέτη  καλωσόρισε τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα και είναι δίπλα στο σύλλογο και στηρίζουν τις εκδηλώσεις του συλλόγου όπως επίσης  ευχαρίστησε ακόμη και τους χορηγούς της βραδιάς.

Στην συνέχεια ο πάτερ Βασίλειος ευλόγησε την πίτα και ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας από το ΔΣ του συλλόγου, τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κολλάτο και τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Τσεργά.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κολλάτος ευχήθηκε μια νέα δημιουργική χρονιά με επιτυχίες στον σύλλογο , μίλησε για έναν δραστήριο σύλλογο με όρεξη και μεράκι για δουλειά. Επίσης ανέφερε ότι στα πλαίσια τον δυνατοτήτων ως δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα σας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Σαίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κώστας Νταφούλης και Δημήτρης Τσέτσιλας, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας , ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος ,πρόεδροι τοπικών συλλόγων μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις