ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σφοδρή επίθεση Κούγια εναντίον του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρισας! – Με αφορμή όσα συνέβησαν το Σάββατο στο Arena (ΦΩΤΟ)

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρισας, Γιώργου Αγάκου, εξαπολύει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με αφορμή όσα συνέβησαν χθες πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

«Μεγάλη δυσαρέσκεια επικρατεί στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ και στην ιδιοκτησία της από τις προκλητικές ενέργειες και παραλείψεις, και κατά την κρίση μας σκόπιμες και έξω από κάθε αστυνομική πρακτική του επικεφαλής της Αστυνομίας της Λάρισας κ. Γεωργίου Αγάκου, ο οποίος από τότε που δημοσιογράφοι της εφημερίδας Παραπολιτικά με δικηγόρο τον κ. Κούγια αθωώθηκαν σε δίκη στη Λάρισα, γιατί ανέδειξαν τον τρόπο με τον οποίο ανερριχήθη στην ηγεσία της Αστυνομίας της Λάρισας ο κ. Αγάκος χωρίς ιδιαίτερα προσόντα, με μόνα ένα απολυτήριο Λυκείου και τη συνδικαλιστική του δράση, εξουδετερώνοντας πτυχιούχους ανώτερους αξιωματικούς, ταξιάρχους και υποστρατήγους.

Από τότε κατά την κρίση μας έχει μετατρέψει τον εαυτό του και τους υπό αυτόν συνεργάτες του σε πολέμιους της ΑΕΛ και προσωπικά κατά του κ. Κούγια.

Πριν από λίγο καιρό τους περίπου 300 (μαζί με τους θαμώνες των καφετεριών) που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταχυδρομείου για να βρίσουν χυδαία τον κ. Κούγια και να εκβιάσουν τον κ. Κούγια να φύγει από την ΑΕΛ -κανείς νοήμων άνθρωπος στη Λάρισα δεν έχει καταλάβει το λόγο- , με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας της Λάρισας, λες και του ζήτησε κάποιος να τους μετρήσει, ο κ. Αγάκος τους ανέβασε σε 2.000.

Χθες τα περίπου 100 παιδάκια με τις μαύρες κουκούλες που συγκεντρώθηκαν για να κάνουν πορεία, να καταστρέψουν το γήπεδο, να μπουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο και να δημιουργήσουν άσχημο κλίμα, ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν ατυχές αποτέλεσμα με την ΠΑΕ ΑΕΚ και τα οποία δεν ήταν τελικώς αντιεξουσιαστές όπως έλεγαν οι πληροφορίες της Αστυνομίας, βεβαίως πάντοτε ήταν παρόντες οι επαναστάτες χωρίς αιτία, θεματοφύλακες και προστάτες της ΑΕΛικής ιδέας (πληρώστε γονείς συνδρομές, βάλτε χορηγίες, δώστε μας τα χρήματα σας να τα διαχειριστούμε εμείς οι μυαλοπώλες Νάκας, Τσαγκάλης και λοιποί φίλοι και συγγενείς), όχι μόνο με σωστές αστυνομικές ενέργειες δεν τους απέτρεψε να προβούν σε αυτές τις παρανομίες, αλλά τους συνόδευσε μέχρι το γήπεδο, πιθανώς απολάμβανε το θέαμα να σπάνε τις πόρτες στο βόρειο και νότιο πέταλο καθώς και στην ανατολική κερκίδα (φωτογραφίες τις οποίες αναρτούμε) χωρίς να συλληφθεί ή να προσαχθεί έστω και ένας από αυτά τα παιδάκια για τα μάτια του κόσμου.

Ο κ. Αγάκος και οι συνεργάτες του έβλεπαν τους 100 συνοδευόμενους από τις αστυνομικές δυνάμεις να τραυματίζουν 2 οικογενειάρχες φύλακες σεκιούριτυ της καταπληκτικής εταιρίας σεκιούριτυ του πρώην στρατηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Παναγιώτη Νάνη (κανονικού μάχιμου αξιωματικού, όχι συνδικαλιστού) και στο τέλος πιθανώς απήλαυσε τις αισχρές βωμολοχίες εις βάρους του κ. Κούγια και της νεκρής μητέρας του, στον οποίον όταν αυτός του διαμαρτυρήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα του είπε με ιδιαίτερο θράσος μπροστά στον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιάννη Κοτρούτσο και σε άλλους συνεργάτες του κ. Κούγια ότι “τώρα εδώ στη Λάρισα δεν έχουμε χούντα, οι συγκεντρώσεις επιτρέπονται, εγώ ούτε είδα να σπάνε πόρτες, ούτε να τραυματίζουν κανέναν και αν σε βρίσανε και βρίσανε τη μάνα σου να κάνεις μήνυση”.

Κατόπιν αυτών η ΠΑΕ ΑΕΛ αίρει κάθε εμπιστοσύνη προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψην τις διαπιστώσεις του κ. Νάνη και των συνεργατών του ότι οι αστυνομικοί δεν συνεργάζονται με τους σεκιούριτυ για τις σωματικές έρευνες και την κατάσχεση των αντικειμένων που απαγορεύονται να εισαχθούν στο γήπεδο και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις