Life & Style

Αποσβολωμένη η Βάσια Παναγοπούλου: Ηθοποιός καταγγέλλει Παυλίδου-Καλυβάτση για επίθεση

Μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη, οι εξελίξεις είναι πολλές.

Η παραγωγός του Πατάει Πετάει, Βάσια Παναγοπούλου, αποφάσισε η παράσταση να κατεβάσει ρολά. Χαρακτηριστικά, ανέφερε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά: «Η απόφαση αυτή είναι μονόδρομος. Κάναμε μια πρόταση στον Σωτήρη Καλυβάτση γα εσωτερική αντικατάσταση. Ο κύριος Καλυβάτσης αρνήθηκε».

Πέρα από αυτό όμως, υπάρχει μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση ξυλοδαρμού. Η ηθοποιός Χρύσα Κλούβα δήλωσε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, ότι πέρσι βίωσε αντίστοιχο περιστατικό, καθώς της επιτέθηκαν η Σοφία Παυλίδου και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. 

«Συνομιλήσαμε με την κα Χρύσα Κλούβα, η οποία καταγγέλλει ότι έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό και θα βρεθεί στο πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη στην περίπτωση που δεν αποσυρθεί η μήνυση από την κα Παυλίδου. Αντίστοιχο περιστατικό βίωσε η ίδια πέρυσι από την κα Σοφία Παυλίδου και τον κο Σωτήρη Καλυβάτση, όπως η ίδια ισχυρίζεται. Θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη.», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με τα Αποκαλυπτικά, δεν μπορούσε να πιστέψει το παραπάνω: «Τι είναι αυτά που ακούω τώρα»;

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις