ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Νέα “εκ δεξιών” αυτοδιοικητική κίνηση στο δήμο Κιλελέρ;

Τι κι αν βρισκόμαστε τουλάχιστον ενάμιση χρόνο πριν τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το θερμόμετρο στο δήμο Κιλελέρ φαίνεται πως έχει αρχίσει να ανεβαίνει πρώιμα.

Εδώ και καιρό στα παραπολιτικά στέκια κυοφορούνται η πληροφορία πως ένας πρώην στενός συνεργάτης του δημάρχου Θανάση Νασιακόπουλου, αποφάσισε να τραβήξει το… δικό του δρόμο στις επόμενες εκλογές.

Όπως όλα δείχνουν, το σενάριο οδεύει προς επιβεβαιώση. Πρόκειται για τον προερχόμενο από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας αγρότη και πρώην δημοτικό σύμβουλο Νίκαιας Δημήτρη Μάνδαλο, που βρέθηκε στο πλευρό του δημάρχου Κιλελέρ ως ειδικός σύμβουλος.

Οι πληροφορίες θέλουν να γίνονται ανακοινώσεις στις αρχές της ερχόμενης άνοιξης, κάτι που έσπευσε να… προαναγγείλει με μία ιδιότυπη “αντίστροφη μέτρηση” τα social media, το στέλεχος των ΑΝΕΛ Γιώργος Ακριβούλης (είχε την αδελφή του υποψήφια το 2014 με τον Νασιακόπουλο, ενώ ο ίδιος πολιτεύτηκε στο πλευρό του Τζανακούλη στο δήμο Λαρισαίων), ο οποίος δεν κρύβει στους συνομιλητές του πως θα πρωτοστατήσει σ’ αυτή την κίνηση.

“55 και σήμερα… ερχόμαστε!!!” έγραψε χθες ο κ. Ακριβούλης. Σιμά κοντά δηλαδή τα Γιάννενα…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις