Life & Style

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει στροφή στην… υποκριτική

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το πρόσωπο που έχει συζητηθεί τον τελευταίο χρόνο περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Πολλά είχαν ακουστεί για για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, τελικά ο νικητής του Survivor 1 ανακοίνωσε με τι θα ασχοληθεί.

Ο «Ντάνος» ξεκινά συνεργασία με τον Alpha και το δημοφιλές σίριαλ «Το Τατουάζ». Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος στην Ελένη Μενεγάκη, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους.

«Τελικά, έφτασα στα 36 μου και το είχα σκεφτεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν να κάνω επάνω μου ένα… Τατουάζ. Δεν ξέρω πόσο μόνιμο θα είναι, αλλά αποφάσισα να κάνω ένα Τατουάζ», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε:

«Αποφάσισα να κάνω κάτι εντελώς καινούριο για μένα, να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο, το οποίο είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Θα συμμετέχω στο Τατουάζ. Ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα, δεν ήταν κάτι που αποφασίστηκε χθες και σήμερα λέμε πάμε. Η πρόταση μου έγινε από το καλοκαίρι, σε μια παρέα που είχα και τον φίλο μου τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Ανδρέα Γεωργίου. Είπα δεν υπάρχει περίπτωση. Μετά, μέσα από όλα αυτά που συζητήσαμε είπαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε εφικτό, έχουμε προετοιμαστεί αρκετά, γι’ αυτό και περιμέναμε τόσο καιρό».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις