ΕΛΛΑΔΑ

Ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία Στεφανάκου (Video, σκληρές εικόνες)

Εικόνες από το «γαζωμένο» αυτοκίνητο του Βασίλη Στεφανάκου, λίγα λεπτά μετά τη μαφιόζικη εκτέλεσή του στο Χαϊδάρι, φέρνει στο φως ο Alpha.

Στο βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο Βασίλης Στεφανάκος εμφανίζεται να βρίσκεται στη θέση του οδηγού και το κορμί του να έχει πέσει δίπλα, ενώ νοσοκόμοι βρίσκονται από πάνω του.

Το αυτοκίνητο έχει γίνει «σουρωτήρι» από σφαίρες και τα τζάμια έχουν γίνει θρύψαλα.

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον Στεφανάκο έξω από το κτίριο που παλιότερα χρησιμοποιούσε ως έκθεση αυτοκινήτων, στην λεωφόρο Αθηνών 302 και τώρα διατηρούσε ζαχαροπλαστείο στο ισόγειο και χρησιμοποιούσε ως γραφεία εταιρείας με υγραέριο τον πρώτο όροφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής, οι εκτελεστές ήταν ολόκληρη ομάδα και πιθανολογείται ότι εκτός από τους δύο φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας, υπήρχαν και άλλα άτομα που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του Βασίλη Στεφανάκου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Στεφανάκος κυκλοφορούσε πάντα με συνοδεία για προστασία, καθώς και με θωρακισμένο αυτοκίνητο. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

πηγή βίντεο: Alpha TV

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις