ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Μυστήριο με αιμόφυρτο άτομο στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου – Έρευνα της αστυνομίας μετά από καταγγελία

Μια περίεργη υπόθεση με έναν αιμόφυρτο, πιθανώς ιερωμένο, ερευνούν από χθες οι αστυνομικές αρχές στη Μαγνησία. Ωστόσο σχετική καταγγελία δεν είχε γίνει μέχρι χθες τη νύχτα στη Διεύθυνση Αστυνομίας.

Όπως έγινε γνωστό από αυτόπτες μάρτυρες, ένας οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου που περίμενε με το όχημά του χθες, νωρίς το πρωί, έξω από βιομηχανία συσκευασιών στη Β’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, προκειμένου να φορτώσει προϊόντα, δέχθηκε την ενόχληση από έναν αιμόφυρτο, που φορούσε ράσο ιερωμένου, προκειμένου να καλέσει σε βοήθεια και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Ο ιερωμένος, γεμάτος αίματα, χτύπησε το τζάμι του φορτηγού και ζήτησε από τον οδηγό, να τον βοηθήσει καλώντας ασθενοφόρο. Ο οδηγός τρόμαξε αρχικά, καθώς ήταν γύρω στις 6 το πρωί, μισοσκόταδο ακόμη και είπε στον ιερωμένο να καλέσει το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Μόλις ο ιερωμένος ή τέλος πάντων ο άνθρωπος που έφερε ράσο, άκουσε τη λέξη Αστυνομία, έσπευσε να εξαφανιστεί, πριν ο οδηγός του φορτηγού προλάβει να αποβιβαστεί από το όχημά του.

Κλήθηκε ασθενοφόρο στο σημείο, ο ιερωμένος ωστόσο δεν βρέθηκε, ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία, άνδρες της οποίας, που έσπευσαν στο σημείο με περιπολικό, ζήτησαν και έλαβαν από τους υπαλλήλους της βιομηχανίας τη βιντεοταινία της κάμερας ασφαλείας, που λειτουργεί στην πύλη του εργοστασίου. Οι αστυνομικοί φέρεται να επεξεργάστηκαν τη βιντεοταινία, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον αιμόφυρτο ιερωμένο. Στο σημείο βρέθηκαν και ίχνη αίματος.

Πάντως τόσο η Μητρόπολη Δημητριάδος, όσο και το Νοσοκομείο Βόλου και το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου δεν είχαν χθες κάποια ενημέρωση για τραυματία ιερωμένο.
Άγνωστο εξάλλου είναι αν ο ιερωμένος τραυματίστηκε σε κάποιο ατύχημα ή σε κάποιο επεισόδιο, καθώς δεν περίμενε την άφιξη του ασθενοφόρου, για να τον παραλάβει, ενώ απορία προκαλεί και η αντίδρασή του, μόλις άκουσε από τον οδηγό του φορτηγού τη λέξη Αστυνομία, καθώς έσπευσε να εξαφανιστεί.
Στην περιοχή επίσης δεν αναφέρθηκε χθες το πρωί κάποιο τροχαίο ατύχημα με τραυματία.

Εφημερίδα Θεσσαλία

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις