ΛΑΡΙΣΑ

Σύσκεψη με ιδιοκτήτες εργατικών κατοικιών στο Εργατικό Κέντρο

Με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 7 μ. μ, σε αίθουσά του, σύσκεψη με ιδιοκτήτες εργατικών κατοικιών, από τους οικισμούς του πρώην ΟΕΚ-σήμερα ΟΑΕΔ, οι οποίοι εξόφλησαν το διαμέρισμα που πήραν, μέσα στην πενταετία που προβλέπεται από τις αποφάσεις του πρώην ΟΕΚ-σήμερα ΟΑΕΔ,  με την έκπτωση του 40%, αλλά με την παλιά τιμή χρέωσης του τ. μ. και σήμερα εξαιρέθηκαν από την νέα ρύθμιση που προβλέπει νέα ενιαία χαμηλότερη τιμή, για τους ιδιοκτήτες που δεν έχουν εξοφλήσει ακόμα τα διαμερίσματά τους.

Στην σύσκεψη ο Πρόεδρος του ΕΚΝΛ, Τάσος Τσιαπλές, μιλώντας στους οικιστές, τόνισε ότι «το ΕΚΝΛ πήρε αυτή την πρωτοβουλία να ενημερώσει τους οικιστές για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και αναλαμβάνει να μπει επικεφαλής του αγώνα τους για να επιλυθεί η αδικία που έγινε και να χρεωθούν και αυτοί με την νέα χαμηλή τιμή των 304,5 ευρώ όπως και οικιστές που αποπληρώνουν με δόσεις τα διαμερίσματα».

Στην κατεύθυνση της διεκδίκησης κλείστηκε συνάντηση με τον Γ.Γ του Υπουργείου Εργασίας την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, προκειμένου να συζητηθεί η επίλυση του προβλήματος.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις