ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Προκαταρκτική από την Εισαγγελία Βόλου και για δεύτερη υπόθεση πιθανής ασέλγειας σε βάρος ανήλικης

Ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, η προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, αναφορικά με την εμπλοκή ή μη 56χρονου ελεύθερου επαγγελματία, σε υπόθεση ασέλγειας σε βάρος και δεύτερης ανήλικης.

Για τον 56χρονο, που είναι προφυλακισμένος, διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί, αν εμπλέκεται ή όχι και σε πράξεις ασέλγειας σε βάρος 19χρονης σήμερα, που είναι η δεύτερη κόρη μιας 41χρονης Βολιώτισσας, για την πρώτη κόρη της οποίας, 16χρονη σήμερα, ο ελεύθερος επιχειρηματίας αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ασέλγειας.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας είχε αποστείλει αντίγραφα των καταθέσεων, τόσο του 56χρονου, όσο και της 41χρονης, αλλά και της 16χρονης, προκειμένου να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση, για το αν εμπλέκεται ή όχι και η δεύτερη κόρη της 41χρονης στην υπόθεση, αν δηλαδή ο άνδρας είχε σχέση και με τη 19χρονη σήμερα κόρη της, όταν ήταν ανήλικη.

Εισαγγελέας θα αναλάβει τώρα την υπόθεση, προκειμένου να απαγγελθούν ή όχι κατηγορίες και θα ασκηθεί δίωξη κατά του 56χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος είχε συλληφθεί το Σάββατο 8 Ιουλίου στην Κέρκυρα με την παραπάνω κατηγορία, ενώ για την ίδια υπόθεση είχε προφυλακιστεί και η μητέρα των δύο κοριτσιών, με τις κατηγορίες της απλής συνέργειας σε αποπλάνηση ανήλικου, απλής συνέργειας σε κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια και απλής συνέργειας σε κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια έναντι αμοιβής.

Η 41χρονη, που είναι διαζευγμένη και μητέρα πέντε συνολικά παιδιών, δεν αποδέχεται καμία από τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Ο 56χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού της 16χρονης σήμερα, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, της αποπλάνησης παιδιού και της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Η 16χρονη φέρεται να είχε καταθέσει στην Αστυνομία, πως ο 56χρονος την χάιδευε στα απόκρυφα σημεία του σώματός της στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκονταν και όταν πήγε να προχωρήσει, η ίδια άρχισε να φωνάζει και αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει και να τον τραυματίσει ελαφρά.

Εφημερίδα Ταχυδρόμος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις