ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πλειστηριασμοί στη Λάρισα για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι!- Με ισχυρή αστυνομική παρουσία αλλά χωρίς παρατράγουδα… (ΦΩΤΟ + Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η διαδικασία 7 πλειστηριασμών στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Λάρισας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το προηγούμενο καλοκαίρι.

Όπως είναι γνωστό, από εκείνο το διάστημα και μέχρι σήμερα, μέλη της Πρωτοβουλίας Λάρισας κατά των Πλειστηριασμών αλλά και άλλων συλλογικοτήτων, απέτρεπαν τη διεξαγωγή των πλειστηριασμών, μη επιτρέποντας την είσοδο των εντεταλμένων συμβολαιογράφων στην αίθουσα.

Σήμερα το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό, καθώς μόλις 4 μέλη της Πρωτοβουλίας βρέθηκαν στην είσοδο του Ειρηνοδικείου, όσοι και οι … συμβολαιογράφοι, ενώ στο χώρο υπήρξε ισχυρή αστυνομική δύναμη που με απόλυτα ομαλό τρόπο και χωρίς να δημιουργηθούν παρατράγουδα, διασφάλισε την είσοδο των συμβολαιογράφων στην αίθουσα.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε πλέον την επίσημη ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας, με την οποία θα παίρνει θέση για τη σημερινή εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι, σε κάθε περίπτωση, από τις 21 Φεβρουαρίου ξεκινάει σε πανελλαδικό επίπεδο η διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, εξέλιξη που θέτει προφανώς σε νέα βάση το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς.

ΦΩΤΟ και Βίντεο: onlarissa.gr

Ρεπορτάζ: Μενέλαος Κατσαμπέλας      

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις