ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μπλόκα σε όλη τη χώρα από Δευτέρα αποφάσισε το πανελλαδικό των αγροτών στη Λάρισα

Να προχωρήσουν στην υλοποίηση του προγράμματος που είχε καταρτιστεί στη σύσκεψη του περασμένου Δεκεμβρίου, δηλαδή σε μπλόκα στα τέλη του τρέχοντος μηνός, αποφάσισαν αγρότες – μέλη του πανελλαδικού συντονιστικού των μπλόκων που συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στη Λάρισα.

Στη συνάντηση που έγινε σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της πόλης, συμμετείχαν εκπρόσωποι αγροτικών φορέων από το σύνολο της χώρας.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να βγουν τρακτέρ σε κομβικά σημεία της χώρας και να στηθούν μπλόκα, ενώ στις 3 Φεβρουαρίου να διεξαχθεί μεγάλο συλλαλητήριο στην Agrotica, στη Θεσσαλονίκη.

“Θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση της απόφασης που πήραμε, το τρίτο δεκαήμερο του Γενάρη να στήσουμε μπλόκα. Χθες στην Καρδίτσα αποφασίσαμε τη Δευτέρα να στήσουμε μπλόκο στην Ε65, στο ύψος του δέλτα της Καρδίτσας…” σημείωσε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του πριν τη σύσκεψη ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Βαγγέλης Μπούτας.

Σε ότι αφορά το νομό Λάρισας, οι αποφάσεις θα παρθούν το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής, οπότε και θα συνεδριάσουν οι αγρότες. Εκεί αναμένεται να τεθεί και το θέμα ενδεχόμενης κοινής συμπόρευσης με τους αγρότες του λεγόμενου “μπλόκου” των Τεμπών.

Οι τελευταίοι πάντως, στη χθεσινή συνάντηση που έγινε στην Γυρτώνη, έδειξαν διάθεση συνεργασίας, επιδιώκοντας την κατάρτιση κοινής ατζέντας.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα:

newsroom onlarissa.gr / φωτο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις