ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή: Ο δολοφόνος της Δώρας ζητά προστασία -«Κινδυνεύει η ζωή μου»!

Για όσα κατέθεσε σήμερα στον ανακριτή ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, μίλησε στο iefimerida.gr ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης εφοριακού, Απόστολος Λύτρας.

O καθ’ ομολογίαν δολοφόνος Μανώλης Σοροπίδης, εν ολίγοις, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στον ανακριτή, επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει και στο προηγούμενο υπόμνημα του, τονίζοντας ότι ο ίδιος τραυμάτισε την Δώρα Ζέμπερη, όμως δεν την σκότωσε και αναφέρει ξανά ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος. Μάλιστα, ζήτησε να μπει και σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

«Στο σημερινό του υπόμνημα, ο κατηγορούμενος επανέλαβε όσα είχε πει. Τόνισε ξανά ότι ο ίδιος την τραυμάτισε και όπως την χτύπησε δεν θεωρεί ότι την σκότωσε. Περπάτησε πιο κάτω και την αποτελείωσαν άλλοι. Επανέλαβε την ίδια ιστορία με τον ηθικό αυτουργό, ο οποίος ήθελε το περιεχόμενο της τσάντας και είπε ξανά που του είπαν που να πουλήσει το κινητό. Εχει πει ότι θέλει να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων» είπε χαρακτηριστικά στο iefimerida.gr ο δικηγόρος του πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας.

Συγκεκριμένα ο Μανώλης Σοροπίδης φέρεται να είπε στην κατάθεση του στον ανακριτή σήμερα:

«Γι’ αυτό τον λόγο ζήτησα να με μεταφέρουν σε άλλη φυλακή. Εσείς θα κρίνετε τι πρέπει να γίνει με μένα. Φοβάμαι για την ζωή μου, θα το κάνουν να φανεί σαν αυτοκτονία. Δεν ψάχνω ούτε άλλοθι, ούτε ελαφρυντικό. Αρκεί να μαθευτεί η αλήθεια δημόσια και να τιμωρηθούν. Εσείς θα κρίνετε και αν πρέπει να μπω σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων».

O καθ’ ομολογίαν δολοφόνος Μανώλης Σοροπίδης εμφανίστηκε σήμερα στον ανακριτή με διαφορετική εμφάνιση, καθώς έχει αφήσει μούσια και μαλλιά.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις