Life & Style

Οι πρώτες δηλώσεις των «Διάσημων» πριν πετάξουν για Άγιο Δομίνικο

Τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες του Survivor έκαναν οι «Διάσημοι», λίγο πριν επιβιβαστούν στον αεροπλάνο και πετάξουν για Άγιο Δομίνικο.

Στην εκπομπή «ΕΔΩ» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Νάσου Παπαργυρόπουλου, της Κατερίνας Δαλάκα, της Όλγας Φαρμάκη και της Ξένιας Έβεν.

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Πίεσα τον εαυτό μου κι έκανα προετοιμασία. Φαινομενικά είμαι άνθρωπος της πειθαρχίας. Στο παιχνίδι πρέπει να κρατήσεις τα πιστεύω σου και την ηθική σου. Αν δεν πίστευα πως θα είμαι ο νικητής, δεν θα ερχόμουν».

Κατερίνα Δαλάκα: «Νιώθουμε πολύ καλά, έτοιμοι, ανυπομονούμε να φύγουμε. Οτιδήποτε αγώνισμα και να έρθει, θα το αντιμετωπίσουμε. Έχεις άλλη ψυχολογία όταν είσαι πρωταθλητής. Στην αρχή είχα αρνηθεί, αλλά μου αρέσουν οι δυσκολίες. Είμαι ευαίσθητη και το δείχνω εκεί που πρέπει. Είμαι οξύθυμη όταν κάποιος δεν με σέβεται».

Όλγα Φαρμάκη: «Νιώθω όμορφα κι έχω αγωνία για το άγνωστο. Θα μου λείψει η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να μπω. Με το φαγητό δεν είμαι γκρινιάρα και πάω με άγνοια κινδύνου».

Ξένια Έβεν: «Μέσα στο παιχνίδι θα τραγουδάω συνέχεια. Είμαι αθλητική και κάνω ότι μπορώ. Όταν ήρθε η πρόταση ένιωσα περίεργα, αλλά χάρηκα. Η εμπειρία θα μείνει για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου».

Δείτε όλα όσα είπαν οι παίκτες του Survivor 2:

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις