ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Πόλεμος» μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ μετά τη δήλωση Αγραφιώτη

Έμοιαζε με δεδομένο ότι η δήλωση του Δημήτρη Αγραφιώτη μετά την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, που έφερε τον Ολυμπιακό αντίπαλο με την ΑΕΚ στην προημιτελική φάση, θα προκαλούσε κύμα αντιδράσεων, ενώ δεν αποκλείεται να ανέβουν κι άλλο οι τόνοι όσο πλησιάζουμε στα ματς των δύο ομάδων τρία σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Αρχικά, υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αγραφιώτης, είπε: «Ο δρόμος του Κυπέλλου να μην είναι στρωμένος με Στυλιάρες».

Με την Ένωση να απαντάει μέσω σχολίου της: «Σε βλάκες και ανεπάγγελτους που έχουν περάσει όλη τους τη ζωή μέσα σε πολιτικά γραφεία δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να απαντήσουμε».

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, πήρε… πάσα και έγραψε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook: «Πολύ ταραχή στον υπόνομο…

Χίλες φορές να περνάς τη ζωή σου σε πολιτικά γραφεία (αν και ο Αγραφιώτης πέρασε μόνο τρια χρόνια δουλεύοντας στο Υπουργείο), παρά με τον υπόκοσμο.

Χίλιες φορές να είσαι ανεπάγγελτος (αν και ο Αγραφιώτης δεν υπήρξε ποτέ ανεπάγγελτος) παρά να μπλέκεις με τα λαθρεμπόρια και τον Κορυδαλλό!(επεξήγηση για πραγματικούς βλάκες: Όχι την περιοχή…)».

Περίπου ταυτόχρονα, ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, επισήμανε από την πλευρά του, επίσης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook: «Οι 38 μέρες με 10 αγώνες, που θα κρίνουν τα πάντα σε τρεις διοργανώσεις. Στηρίζουμε την ομάδα μας, δεν ασχολούμαστε με σαχλαμάρες και πάμε γερά!».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις