ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Άφαντος ο Λαρισαίος υπερτυχερός του Τζόκερ – Πλήθος κόσμου από το πρωί στο “χρυσό” πρακτορείο του ΟΠΑΠ

Το αδιαχώρητο πραγματοποιείται από το πρωί στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ των αδελφών Γαλάνη στο κέντρο της Λάρισας, εκεί που με μόλις μισό ευρώ, ένας υπερτυχερός κατάφερε να κερδίσει το απίστευτο ποσό των 2,7 εκ. ευρώ!

Προς το παρόν ο εκατομμυριούχος συμπολίτης μας είναι άφαντος κι όπως εξήγησε μιλώντας στο onlarissa.gr ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου κ. Βασίλης Γαλάνης “μάλλον θα αποστείλει πληρεξούσιο όπως μας έχει δείξει η εμπειρία σε αντίστοιχες περιπτώσεις”.

Πάντως και να ήθελε να κανείς να “εντοπίσει” τον υπερτυχερό από το δελτίο του, είναι σχεδόν απίθανο, αφού στο χρονικό διάστημα του απογεύματος που παίχτηκε το δελτίο του μισού ευρώ, είχαν παιχτεί περισσότερα από 500 του ιδίου ποσού στο τυχερό πρακτορείο.

Η… προφητική βιτρίνα του πρακτορείου για την εορταστική περιόδο

Ήδη από το πρωί της Δευτέρας πλήθος Λαρισαίων σπεύδουν στο πρακτορείο για να ρωτήσουν για τον υπερτυχερό αλλά και για να παίξουν ένα παιχνίδι του ΟΠΑΠ.

Το ποσό των 2,7 εκ. ευρώ (μετά φόρων ο τυχερός θα εισπράξει περί τα 2,4 εκ. ευρώ) είναι πρωτοφανές όχι μόνον για το πρακτορείο των αδελφών Γαλάνη στη γωνία των οδών Πατρόκλου και Δευκαλίωνος, αλλά και για την πόλη της Λάρισας.

Άπαντες εύχονται να είναι… καλοφάγωτο και να έπεσε σε κάποιον που το είχε πραγματικά ανάγκη!

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις