Life & Style

Η Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει τον Μάνο Παπαγιάννη για βίαιη επίθεση στα καμαρίνια

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα καμαρίνια της παράστασης «Πετάει πετάει», στο θέατρο Χυτήριο. Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Το Τlife.gr επικοινώνησε με την ηθοποιό η οποία περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα έγιναν εκείνη τη νύχτα. Ο ιστότοπος προσπάθησε και με τον Μάνο Παπαγιάννη αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Μετά το τέλος της παράστασης ο Μάνος Παπαγιάννης ζήτησε με έντονο τρόπο από τη Σοφία το λόγο για τον οποίο ξέχασε να κάνει στην παράσταση μια συγκεκριμένη κίνηση που είχαν κανονίσει απο πριν και «έβγαζε γέλιο». Τη ρώτησε αν το έκανε επίτηδες επειδή εκείνος είχε ξεχάσει μια ατάκα  και εκείνη απάντησε πως απλά το ξέχασε και του ξακαθάρισε ότι δεν το έκανε επίτηδες. Αμέσως μετά η Σοφία μπήκε στο καμαρίνι της και άρχισε να ξεβάφεται.

Όπως περιγράφει η Σοφία στο TLIFE, ξαφνικά ο Μάνος Παπαγιάννης, κλώτησε την πόρτα του καμαρινιού της μπήκε μέσα και πριν η Σοφία προλάβει να αντιδράσει την άρπαξε από το λαιμό και την πέταξε βίαια προς τα πίσω όπου υπήρχε μια καρέκλα ξύλινη και ο νεροχύτης του καμαρινιού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ στη πλάτη και στη σπονδυλική της στήλη. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί που ήταν μπροστά στο απίστευτο περιστατικό τα έχασαν, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.

«Ο Μάνος ήταν ξυπόλητος και δεν τον άκουσα να έρχεται… ξαφνικά κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και πριν προλάβω να αντιδράσω και βρίζοντάς με με έπιασε από το λαιμό βίαια και με πέταξε πίσω, με αποτέλεσμα να χτυπήσω στην πλάτη», περιγράφει.

Η Σοφία Παυλίδου πήγε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έχει και την γνωμάτευση του γιατρού για τις κακώσεις που έχει υποστεί. Η ηθοποιός μόλις συνήλθε από το σοκ, κατέθεσε μήνυση στον Μάνο Παπαγιάννη, για εξίβρυση και για ξυλοδαρμό και σωματικές βλάβες, αλλά ο ηθοποιός δεν συνελήφθη αφού πλέον είχε περάσει το αυτόφωρο.

O γιατρός που εξέτασε τη Σοφία στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας γνωμάτευσε ότι η ηθοποιός έχει κάκωση – θλάση γαστροκνημιακού μυ αλλά και κάκωση στην οσφυική μοίρα.

Ακολουθεί η γνωμάτευση:

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις