ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σόου με σαπουνόφουσκες στο Πάρκο των Ευχών!

Η La Petite Marguerite είναι μια καλλιτεχνική – δημιουργική ομάδα που ασχολείται με το επιστημονικό θέατρο. Με αναφορές από τον κόσμο της θεωρίας και του πειράματος, ξεκίνησε ένα εγχείρημα που στόχο έχει να παντρέψει την κοινωνική επιστήμη, τη φιλοσοφία, τη φυσική και τη χημεία μέσα από την ιδέα του παιχνιδιού με τη… σαπουνόφουσκα.

…Δυο πλανόδιοι ειρηνοποιοί καταφθάνουν σε μια χώρα γεμάτη γκρίνια και φασαρία. Ο ήλιος και το φεγγάρι κλαίνε διαρκώς, τα σύννεφα ανασαίνουν λυπημένα , στα βουνά η φύση αρρωσταίνει και στις πόλεις τα παιδιά δεν μοιράζονται πια αγκαλιές. Πώς είπατε;;; Τα παιδιά δε μοιράζονται πια αγκαλιές;;; Μα τι συμβαίνει; Ας έρθει κάποιος να αλλάξει το ρολόι και να γίνει ο χρόνος φίλος μιας κοινωνίας όπου οι φυσαλίδες θα ξαναφτιάξουν τον κόσμο για να ζήσουν και πάλι όλοι μαζί!

Πρόκειται για μια παρέλαση δυο περιπλανόμενων πλασμάτων που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής σκορπίζοντας εκατομμύρια σαπουνόφουσκες και δημιουργώντας πηγαία διάδραση με το κοινό.

Ένα walk about tour που προσαρμόζεται σε κάθε χώρο και ενισχύει το αίσθημα χαράς, του ονείρου, του πραγματικού και του παραμυθιακού ταυτόχρονα.

Η ομάδα θα κάνει τις… φούσκες της κι άλλα πολλά, στο Πάρκο των Ευχών, την Τρίτη 19, την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 17:30.

Ελάτε να μπούμε στο μαγικό κόσμο των σαπουνόφουσκων!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις