ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με 60 Λαρισαίους το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα

Με τη συμμετοχή 60 συνολικά συνέδρων, εκλεγμένων και εξ’ οφίτσιο, ξεκινά σήμερα το 11ο Συνέδριο αρχών και θέσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα, που ως στόχο έχει να τεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων το Κυβερνητικό Πρόγραμμα του κόμματος που αποτελεί το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη «για την Ελλάδα της επόμενης μέρας».

Σε δηλώσεις του στο onlarissa.gr ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας της Ν.Δ. Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για το συνέριο, τόνισε πως “σ’ αυτό το συνέδριο θα κάνουμε το μεγάλο βήμα για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Να ακούσουμε τους πολίτες και να συνδιαμορφώσουμε μαζί το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, της ιστορικής παράταξης που για μία ακόμη φορά θα κληθεί σύντομα να σηκώσει στους ώμους της τη μεγάλη εθνική προσπάθεια για οριστική έξοδο από την κρίση. Σ’ αυτή την πολιτική κοσμογονία ιδεών και αρχών, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τη Λάρισα, τα οποία σήμερα δίνουν μαζικά το παρόν στο συνέδριο”.

Στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», θα βρεθούν περί τα 2800 στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχουν την ιδιότητα του συνέδρου και θα συμβάλλουν με τις προτάσεις τους στη διαμόρφωση του Κυβερνητικού Προγράμματος.

Ξεχωριστό τόνο, ωστόσο, αναμένεται να δώσουν στις συνεδριακές εργασίες πρόσωπα εκτός πολιτικής που έχουν κληθεί ως προσκεκλημένοι ομιλητές για να κάνουν εισηγήσεις στις τρεις βασικές θεματικές ενότητες του Συνεδρίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις