ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα για την κατάληψη στη Λάρισα!

Στο ανώτατο όργανο του κυβερνητικού κόμματος οδηγείται το ζήτημα της κατάληψης από ομάδα αντιεξουσιαστών, των γραφείων στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το θέμα αναμένεται να συζητηθεί σήμερα το μεσημέρι, κατά την έκτακτη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, με αποκλειστικό θέμα τις δύο καταλήψεις σε Λάρισα και Μυτιλήνη.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία επί του πεζοδρόμου της Δευκαλίωνος, βρίσκονται διαρκώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, από την αστυνομική διεύθυνση Λάρισας τέθηκε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το ερώτημα εάν επιθυμούν να προχωρήσουν σε εκκένωση των υπό κατάληψη γραφείων, κάτι που όμως δεν βρήκε σύμφωνους τους τοπικούς εκπροσώπους του κυβερνώντος κόμματος.

Δεδομένου ωστόσο, πως η κατάληψη ήδη βρίσκεται στην τρίτη της ημέρας στη Λάρισα, ενώ στη Μυτιλίνη στις δέκα ημέρες, εκτιμάται πως το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσει να δοθεί το «πράσινο φως» για αστυνομική επέμβαση.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

Η κατάληψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο συμπαράστασης στους Μαζιώτη και Ρούπα. Μάλιστα, σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, έχουν υπάρξει δύο αναρτήσεις με αφορμή την κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα.

Δείτε τις:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις