ΛΑΡΙΣΑ

Παπαλέξης: “Θεωρούμαστε νικητές…”

Στο αποτέλεσμα των εκλογών για το Εμπορικό Επιμελητήριο της Λάρισας, αναφέρεται με δήλωσή του ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο Δημήτρης Παπαλέξης.

Αναλυτικά: “Μετά το πέρας των εκλογών, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη της παράταξης μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα προσωπικά και για τον καταπληκτικό αγώνα που έκαναν. Έχουμε ήδη καταστεί στην συνείδηση των Λαρισαίων επιχειρηματιών ως η παράταξη των νέων ανθρώπων, των νέων ιδεών  και της ανανέωσης μέσα από την συμμετοχή μας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες ψηφοφόρους που τίμησαν με την παρουσία τους και την ψήφο τους ανεξαρτήτως προτίμησης. Τους διαβεβαιώνω ότι η συμμετοχή μας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου θα είναι καθοριστική για την αναβάθμιση του φορέα, την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τα μέλη και την ολοκληρωτική διαφάνεια στην διαχείριση του Επιμελητηρίου.

Θεωρούμαστε νικητές καθώς η ψήφος των επιχειρηματιών μας έδωσε την δυνατότητα να έχουμε σημαντικό ρόλο στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει ενωμένους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των επιχειρηματιών. Οι προσπάθειες που γίνονται τις τελευταίες ημέρες για την πολιτικοποίηση των επιλογών μας, μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι θα συνεργαστούμε με όλες τις υγιείς δυνάμεις αρκεί να ενστερνίζονται τις βασικές μας αρχές και θέσεις.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις