ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Έσπασαν» τα καλάθια, αλλά για καλό σκοπό! – Δημοσιογράφοι εναντίον βουλευτών για τα 95χρονα της «Ελευθερίας» (ΦΩΤΟ)

Ένας διαφορετικός από τους συνηθισμένος αγώνας μπάσκετ, για φιλανθρωπικό σκοπό, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 95 χρόνων αδιάλειπτης  κυκλοφορίας της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», που σήμερα, Παρασκευή, γιορτάζει την ονομαστική της εορτή – να τα χιλιάσει, μέσα από την καρδιά μας – διοργανώθηκε αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας «Φίλοι της Ελευθερίας» και της ομάδας της Βουλής των Ελλήνων. Το χρηματικό ποσό που άφηνε ο κάθε φίλαθλος που παρακολούθησε το παιχνίδι θα δοθεί για την ενίσχυση του «Κρίκκειου» Ορφανοτροφείου Θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου.

Ήταν στην πραγματικότητα μια φιλική αναμέτρηση μεταξύ δημοσιογράφων και βουλευτών και το θέαμα εκτόξευσαν οι φίλοι της «Ε», όπως ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Ευθύμης Ρεντζιάς, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο γνωστός επιχειρηματίας, Γιάννης Καντώνιας, ο πατέρας Ιγνάτιος Μουρντζανός, ο καθηγητής Ορθοπαιδικής, Κωνσταντίνος Μαλίζος, η αθλήτρια της Ολύμπια, Ασημίνα Κουτσονούρη  και ο διευθύνων σύμβουλος της «Ελευθερίας», Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Στην ομάδα της Βουλής που πριν τον αγώνα δώρισε ένα ιστορικό βιβλίο στην «Ε» για την προσφορά της στην ενημέρωση, μετείχαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Μάριος Γεωργιάδης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Κώστας Μπαργιώτας, Γιώργος Κατσιαντώνης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης και ο αδελφός του Αδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδας.

Μεταξύ των θεατών του αγώνα είδαμε τους Δημάρχους Λάρισας, Αγιάς και Κιλελέρ, Απόστολο Καλογιάννη, Αντώνη Γκουντάρα και Θανάση Νασιακόπουλο, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Πάνο Σάπκα, εκπροσώπους της θρησκευτικής, στρατιωτικής και αστυνομικής αρχής της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

bty

Newsroom onlarissa.gr  

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις