ΛΑΡΙΣΑ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λάρισα

Το Gymboree Play & Music της Λάρισας με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ομάδα του Gymboree της Λάρισας, άκρως ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, όλων των ηλικιών, που βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα είναι θύματα κάθε μορφής βίας, θύματα εξαφάνισης, ή παρουσιάζουν προβλήματα υγείας, ή βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας, αποφάσισε φέτος να πραγματοποιήσει για όλα αυτά τα παιδιά  μια μεγάλη γιορτή!!!

Οι δασκάλες μας, με απίστευτο μεράκι, φαντασία και όρεξη δημιούργησαν υπέροχες πρωτότυπες χειροποίητες κατασκευές, που με χαρά θα σας παρουσιάσουμε το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 14:00. Οι τιμές των εκθεμάτων μας θα κυμαίνονται από 2 έως 6 ευρώ με σκοπό να ενισχύσουμε με αυτόν τον τρόπο το σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η γιορτή όμως δεν τελειώνει εδώ… Το Σάββατο όσο και την Κυριακή στις 12:30 θα πραγματοποιηθούν στο χώρο μας εκπαιδευτικές και άκρως εορταστικές δραστηριότητες για όλα τα παιδιά. Επίσης, όσοι το επιθυμείτε μπορείτε να μας φέρετε τρόφιμα μακράς διάρκειας, που εμείς με τη σειρά μας θα τα παραδώσουμε στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Λάρισας.

Η είσοδος και τις δύο ημέρες είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά!!!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις