ΛΑΡΙΣΑ

Χαρακόπουλος: Έτοιμοι ν’ αλλάξουμε την Ελλάδα

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κληθείς από την εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας να τοποθετηθεί για το επικείμενο Συνέδριο της ΝΔ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το 11ο Συνέδριο Θέσεων και Αρχών της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο, φιλοδοξούμε να είναι μια πραγματική τομή για τα πολιτικά πράγματα της χώρας. Αποτελεί την κορύφωση μιας μεστής διαδικασίας, που περιλάμβανε 7 προσυνέδρια και 2 ειδικές ημερίδες, και στην οποία πήραν μέρος χιλιάδες συμπολίτες μας, μέλη αλλά και μη μέλη του κόμματος. Σημαντική καινοτομία είναι η δυνατότητα διαμορφωσης των θέσεών μας μέσω της απάντησης σε ερωτηματολόγια, στα οποία είχε πρόσβαση κάθε πολίτης. Ταυτόχρονα, το συνέδριο αυτό συνιστά και την αφετηρία μιας νέας εποχής. Διότι, σ’ αυτό θα συμπυκνωθούν οι θέσεις για το κυβερνητικό πρόγραμμα που η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη θα εφαρμόσει πολύ σύντομα, όταν ο λαός θα της δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Η ευθύνη που, για μια ακόμη φορά στην πρόσφατη ιστορία, βαραίνει τους ώμους του κόμματος που ίδρυσε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, είναι πολύ βαριά. Η χώρα εισήλθε σε μια πρωτοφανή οικονομική δίνη πριν από οκτώ χρόνια, που αποκάλυψε και το εύρος των τεράστιων παθογενειών που είχε μπολιάσει επάνω στο κοινωνικό σώμα ο υπονομευτικός λαϊκισμός. Ο ίδιος που επί τρία χρόνια, έχοντας αναρριχηθεί στην εξουσία με ψεύδη παραπλανόνταςτους πολίτες, τορπιλίζει κάθε δυνατότητα υγιούς παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Ο κύκλος αυτός, ωστόσο, έχει κλείσει πιά. Οι δημαγωγικές σειρήνες δεν μπορούν να πείσουν μετά την λαίλαπα που έχουν εξαπολύσει στη διάρκεια της διακυβέρνησής τους. Έχουν απωλέσει κάθε, δήθεν, ηθικό πλεονέκτημα, βουτηγμένοι στα σκάνδαλα, αλλά και κάθε, δήθεν, ικανότητά διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς, αφού υπογράφουν δύο δύο τα μνημόνια. Τα προβλήματα, δυστυχώς, διογκώνονται σε όλους τους τομείς: στην υγεία, στην ασφάλεια, στην παιδεία.

Η Ελλάδα δεν μπορεί άλλο να καθυστερήσει στο δρόμο για την αλλαγή. Δεν αντέχει άλλη αιμορραγία νέων που μεταναστεύουν, δεν ανέχεται άλλη άδικη φορολόγηση των σκληρά εργαζόμενων για να συντηρούνται οι στρατιές από ‘‘Καρανίκες’’, δεν συμβιβάζεται με τη βία που ασκούν τα ‘‘δικά τους παιδιά’’.

Η ΝΔ με το συνέδριό της δηλώνει σε όλους τους Έλληνες πολίτες ότι είμαστε ‘‘Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα’’».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις