ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ήρθε Λάρισα ο Τράβις Μπάντερ που ενισχύει τον Γυμναστικό – Προπώληση εισιτηρίων

Τον Αμερικανό αθλητή Τράβις Μπάντερ απέκτησε ο Γυμναστικός Λάρισας ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Μπάντερ είναι 26 ετών, 1.96 μ. ύψος και αγωνίζεται στην θέση του γκαρντ.

Γνώστης της ευρωπαϊκής μπασκετικής κουλτούρας, έχει αγωνιστεί στην Λιθουανία τη σεζόν 2015-2016 με τα χρώματα της Νεπτούνας, και με καλά ποσοστά.

Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην Ιταλία (Α2) με την φανέλα της Ρεκανάτι (μ.ο. 15.7 π.)

Σήμερα …πάτησε Λάρισα ο Αμερικανός αθλητής και βρέθηκε στο κλειστό της Νεάπολης όπου γνωρίστηκε με τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες, παρακολουθώντας την προπόνηση, ενώ από αύριο θα συμμετέχει κανονικά σε αυτή.

Στις πρώτες του δηλώσεις επί λαρισινού εδάφους ο Τράβις Μπάντερ τόνισε: «Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να παίξω στον Γυμναστικό και σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι το ελληνικό. Θέλω να αδράξω την ευκαιρία για να δείξω τις δυνατότητες μου και ταυτόχρονα να βοηθήσω την ομάδα μου για την οποία άκουσα τα καλύτερα, να κάνει όσες περισσότερες νίκες μπορεί προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας».

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων με τον Κόροιβο – ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για παιδιά έως 15 ετών

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον πολύ σημαντικό αγώνα του Γυμναστικού Λάρισας με τον Κόροιβο το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο κλειστό της Νεάπολης και ώρα 6.30 μ.μ

Ο Γυμναστικός ενισχυμένος καθώς απέκτησε τον Αμερικανό Τράβις Μπάντερ, περιμένει τον κόσμο να είναι στο πλευρό του προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας καθημερινά Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030), προκειμένου να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, οι τιμές των οποίων είναι 10 και 15 ευρώ.

Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2μ.μ. και 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και Σάββατο 10 μ.μ. – 2 μ.μ.
Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά την ημέρα του αγώνα από τις 5.00 μ.μ.

ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της πολιτικής του Γυμναστικού Λάρισας να φέρει πιο κοντά τα παιδιά στον όμορφο κόσμο του μπάσκετ, στον αγώνα της ομάδας μας με τον Κόροιβο, όπως και σε κάθε εντός έδρας ματς θα επιτρέπεται η ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για παιδιά κάτω των 15 ετών (μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου).
Τα παιδιά θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, έχοντας ως υποχρέωση απλά να επιδείξουν το ΑΜΚΑ τους.

ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Επίσης, τα παιδιά των ακαδημιών όλων των τοπικών ομάδων μπάσκετ της Λάρισας μπορούν να εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στο γήπεδο.

Οι υπεύθυνοι των ομάδων μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία μας (στο τηλ.: 2410 256030) για την διευθέτηση των λεπτομερειών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις