ΚΟΣΜΟΣ

Έκαψαν ζωντανά τρία παιδιά και πήγαν στο απέναντι σπίτι να δουν το… θέαμα

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό βίας αντίπαλων συμμοριών σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα, με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης να προκαλούν σοκ και αποστροφή. Πυρκαγιά ξέσπασε σε σπίτι στο Μάντσεστερ με αποτέλεσμα τρία παιδιά να χάσουν τη ζωή τους, η 14χρονη Demi, η 7χρονη Lacie και ο 8χρονος Brandon.

Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό ήταν πως η φωτιά στο σπίτι της Michelle Pearson ήταν αποτέλεσμα της αυξανόμενης έντασης από τη σύρραξη αντίπαλων συμμοριών. Η 35χρονη Michelle Pearson, που μεγάλωνε μόνη τα παιδιά της μετά τον θάνατο του άντρα της, με την 3χρονη κόρη της Lia δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή. Ο 16χρονος γιος της Kyle πήδηξε από παράθυρο και σώθηκε με μικροτραυματισμούς. Προσπάθησε να επιστρέψει σπίτι για να σώσει την οικογένειά του.

Το συγκλονιστικό που ανέφερε αυτόπτης στη βρετανική Sun είναι πως όταν οι δράστες έριξαν εύφλεκτο υγρό στην καμινάδα και έβαλαν φωτιά, πήγαν σε ένα σπίτι απέναντι όπου παρακολουθούσαν ατάραχοι το θέαμα…

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η συμμορία είχε διαμάχη με τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, τον 18χρονο Lewis, ο οποίος είχε ένα λεκτικό επεισόδιο με έναν από τους συλληφθέντες στον δρόμο.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, ωστόσο, μετά τις συλλήψεις έξι ατόμων η τοπική κοινότητα είναι σε αναβρασμό. Ο βασικός ύποπτος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, με το πλήθος να φωνάζει πως τον περιμένει ο θάνατος. Οι γείτονες της οικογένειας ανέφεραν ότι ο εμπρησμός ήταν το αποκορύφωμα της εντατικοποίησης των εχθροπραξιών ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις