ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άτυχη στάθηκε η ομάδα της ΑΕΛ στα Τρίκαλα

Άτυχη στάθηκε η ομάδα της ΑΕΛ την Κυριακή στα Τρίκαλα, όπου και  ηττήθηκε στο τέλος με σκορ 1-0. Η ΑΕΛ που συνολικά ήταν καλύτερη και  είχε την κατοχή δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις λιγοστές ευκαιρίες  που δημιούργησε και τελικά δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην  αμυντική τους λειτουργία με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο να γίνουν  λιγοστές φάσεις και τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να παίξει πιο επιθετικά και  κατάφερε να δημιουργήσει δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, χωρίς όμως τελικά  να καταφέρει να παραβιάσει την εστία των Τρικάλων. Τελικά στις  καθυστερήσεις του αγώνα και σε μία στημένη φάση η ΑΕΛ δέχθηκε το γκολ  που δεν της επέτρεψε να φύγει από τα Τρίκαλα έστω με τον βαθμό της  ισοπαλίας.

Για την ΑΕΛ του Νίκου , Νίκος Γκαλίτσιου
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Αρκουλή, Τσούκα, Σωτηριάδη, Μιχαλόπουλος,  Βοϊκλή, Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Σακελλάρη, Χριστοφορίδη, Ακριβούλη
Αλλαγές: Σπυροπούλου, Σρετένοβιτς
Στον πάγκο βρέθηκαν: Νάση, Σκοτεινιώτη, Γαγάρα, Μπελμέζα

Η ΑΕΛ συνεχίζει να είναι άτυχη την φετινή χρονιά όχι μόνο με τα  αποτελέσματα που δεν έρχονται παρότι είναι καλύτερη εντός γηπέδου αλλά  και λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα. Για  ακόμα μία εβδομάδα ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου όπου  προπονείται η ομάδα δημιούργησε πολλά προβλήματα  και παρότι έχει  ζητηθεί από τον Δήμο Λαρισαίων να γίνει χρήση και άλλου γηπέδου, ο  Δήμος το αρνείται αδιαφορώντας χαρακτηριστικά και αναγκάζοντας την  ομάδα της πόλης που αγωνίζεται στην υψηλότερη ερασιτεχνική κατηγορία  να προπονείται σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν την βοηθάει να δουλέψει  όπως θα ήθελε.

Κακή η διαιτησία της τριπλέτας από την Καρδίτσα, αφήνοντας και τις δύο  ομάδες με παράπονα, με κορυφαίο λάθος τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ  της ΑΕΛ σε τράβηγμα μέσα στην περιοχή.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα των Τρικάλων για την φιλοξενία και εύχεται  και οι δύο ομάδες στο τέλος της χρονιάς να πετύχουν τους στόχους τους.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει  την Γλυφάδα σε ακόμα έναν πολύ σημαντικό και δύσκολο αγώνα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις