Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Προβάδισμα στην Τουλούζ

Εβδομάδα που θυμίζει διευρυμένο… Σαββατοκύριακο είναι η τρέχουσα, καθώς υπάρχει δράση σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική σε Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Σέριε Α και Ολλανδία, ενώ αγώνες υπάρχουν και για τα Κύπελλα Ιταλίας και Γαλλίας.

Μπορεί τον άσσο η Τουλούζ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Τουλούζ – Μπορντό, όπου επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Λιγκ Καπ Γαλλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν κάνουν ικανοποιητικές εμφανίσεις. Η Τουλούζ επέστρεψε στις επιτυχίες με το εντός έδρας 2-0 επί της Καέν το Σάββατο, αποτέλεσμα που ήρθε με πολύ ιδρώτα και άγχος και αρκετή δόση τύχης. Σαφώς πιο δυσχερής είναι η θέση της Μπορντό, που έρχεται απ’ το «βαρύ» εντός έδρας 0-3 απ’ τη Στρασμπούργκ, αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από τραγική εμφάνιση σε όλους τους τομείς, ειδικά στον αμυντικό. Σε καλύτερη κατάσταση η Τουλούζ, θεωρούμε ότι έχει προβάδισμα, ποντάρουμε στον 1 DNB.

Χαμηλό σκορ στη Γένοβα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Τζένοα – Αταλάντα, όπου επιλέγουμε Under 2.5 σε απόδοση 1.75. Είναι συνάντηση για την 16η αγωνιστική της Α’ Ιταλίας, με αμφότερες τις ομάδες να βρίσκονται σε καλό μομέντουμ. Τόσο η Τζένοα, όσο και η Αταλάντα «τρέχουν» αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με ακριβώς ίδιο ρεκόρ (3-1-0) και παραπλήσια αγωνιστική συμπεριφορά. Η Τζένοα πήρε τρεις νίκες με σκορ 1-0 και έμεινε στο 1-1 με τη Ρόμα εντός έδρας, ενώ η Αταλάντα έρχεται από τρία σερί Under 2.5, όπου δέχτηκε συνολικά μόλις 1 γκολ. Θεωρούμε ότι θα υπερισχύσουν οι άμυνες, ποντάρουμε στο Under 2.5.

Διπλή επιλογή στο Βόλφσμπουργκ

Πάμε στην αναμέτρηση Βόλφσμπουργκ – Λειψία, όπου επιλέγουμε Χ ημίχρονο ή Χ τελικό σε απόδοση 1.85. Εμβόλιμη αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα, όπου η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Λειψία. Πρόκειται για παιχνίδι με φαβορί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 27 πόντους, στο -8 απ’ την κορυφή και στο +1 απ’ την τρίτη Σάλκε. Τελευταία δεν αποδίδουν με σταθερότητα, έχουν μόλις μια νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-2-1), πηγαίνουν να παίξουν στην έδρα της ανεβασμένης Βόλφσμπουργκ, που έχασε μόλις μια φορά στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (2-8-1), είναι «ερωτευμένη» με τις ισοπαλίες. Θεωρούμε ότι το ματς έχει πολλή ισοπαλία, επιλέγουμε Χ ημίχρονο ή Χ τελικό.

Χαμηλό σκορ στη Σικελία

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Ορλαντίνα – Γκαζιαντέπ, όπου επιλέγουμε Under 150.5 σε απόδοση 1.87. Πρόκειται για τις δύο χειρότερες ομάδες του δεύτερου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γκαζιαντέπ μετράει ρεκόρ 2-5 και έρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες, ενώ η Ορλαντίνα έχει ρεκόρ 1-6, έρχεται απ’ το εντός έδρας 61-72 απ’ τη Λούντσβισγκμπουρκ. Τελευταία οι Τούρκοι έχουν επιθετικό πρόβλημα, τα πρόσφατα αποτελέσματα τους είχαν πολύ χαμηλά σκορ, οπότε απόψε με την «καταστροφή» του μπάσκετ που λέγεται Ορλαντίνα θα πάμε στο Under 150.5.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις