ΛΑΡΙΣΑ

Με εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ο γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ

Το Γ. Ν. Λάρισας επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Π. Ο. Ε. ΔΗ. Ν. και μέλος του Ε. Γ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κ. Παπαναστάσης Χ. Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Ν. Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Λάρισας κ. Παπαποστόλου Δ. και του κ. Μάρκου Χ. συναντήθηκε με τον ΑΝ. Διοικητή κ. Λιόλιο και ξεναγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου από την πρόσφατα επανεκλεγέντα Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Γ. Ν. Λ. κ. Χύτα Ευθυμία τον Αντιπρόεδρο κ. Μπιτούλα Χρήστο και τον Γραμματέα Γρηγοριάδη Γρηγόρη.

Συζήτησε με τους συναδέλφους του εργαζομένους του Νοσοκομείου καθώς ο ίδιος είναι γνώστης της πραγματικότητας που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία ως Νοσηλευτής και ο ίδιος στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο και επίσης ενημέρωσε για την Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η Π. Ο. Ε. ΔΗ. Ν. την Πέμπτη 14-12-2017.

Με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του Γ. Ν. Λ. και με τους συναδέρφους του  συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα που απασχολούν το προσωπικό του νοσοκομείου και έγινε ειδική αναφορά στις τρέχουσες εξελίξεις όπως:

Ανεξάρτητο, Αυτόνομο και Αυτοδιοίκητο Γ. Ν. Λ.

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (Νοσηλευτικό Προσωπικό, Διοικητικό Προσωπικό Παραϊατρικό Προσωπικό, Τεχνικό Προσωπικό, Τεχνολογικό και λοιπό Επιστημονικό μη Ιατρικό Προσωπικό, Φύλακες Ασφαλείας, Μάγειρες, Τραπεζοκόμοι, Καθαρίστριες κ.α.).

Ανανέωση και εκσυγχρονισμός του ξενοδοχειακού εξοπλισμού του Γ. Ν.Λ..

Ανανέωση και εκσυγχρονισμός ιατρικού τεχνολογικού εξοπλισμού Γ.Ν.Λ.

Ανανέωση και εκσυγχρονισμός του απαρχαιωμένου εξοπλισμού συστήματος θέρμανσης και ψύξης των χώρων του νοσοκομείου .

Δίκαιη Εργασία και Δίκαιη Αποζημίωση για όλους τους εργαζόμενους συναδέλφους μας.

Κατάργηση της Τροπολογίας Γεροβασίλη για την Αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Εφαρμογή και Τήρηση του νόμου, με μοναδικό γνώμονα την  Αξιοκρατία στις διαδικασίες Αξιολογήσεων για Τοποθετήσεις Διευθυντών και Προϊσταμένων Τμημάτων.

Να καταβληθούν οι αποζημιώσεις για τα Δεδουλευμένα του Επικουρικού Προσωπικού του Γ.Ν.Λ.

Να διαφυλαχθεί η εύρυθμη λειτουργία και να εξασφαλιστεί η μόνιμη λειτουργία όλων των υπαρχουσών κλινικών του Γ. Ν. Λ.

για όλα τα παραπάνω και για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κόσμο της Υγείας συμφωνήθηκε να ανανεώσουν το ραντεβού τους και να  καθοριστεί δυναμικό πλαίσιο δράσης από κοινού με την Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις