ΛΑΡΙΣΑ

Τραγικός θάνατος 36χρονου Βολιώτη σε τροχαίο

Τραγικό θάνατο βρήκε προχθές το απόγευμα ένας 36χρονος, σε τροχαίο που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, το οποίο δυστυχώς έμελε να του κόψει το νήμα της ζωής αιφνίδια, από τη μία στιγμή στην άλλη, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του μετά από εργασία.

Πρόκειται για τον Γιάννη Τζαμάρα, ο οποίος απασχολούνταν σε βιομηχανία μεταλλικών κατασκευών. Ο άτυχος άνδρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Αγχίαλο όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, και γι’ αυτό το άγγελμα του θανάτου χθες προκάλεσε σοκ.

Ο 36χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν, ενώ επέστρεφε σπίτι από την εργασία του στη Θεσσαλονίκη, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του.

Συγκεκριμένα, το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 8.30 το απόγευμα μέσα στο εργοτάξιο της κατασκευάστριας εταιρείας της αερογέφυρας Σταυρούπολης, όπου φαίνεται ότι ο χάρος είχε στήσει καρτέρι στον άτυχο 36χρονο.

Ο δικυκλιστής κινούνταν σε εργοτάξιο, όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Ο 36χρονος τραυματίστηκε βαρύτητα. Από τη μία στιγμή στην άλλη κόπηκε τελικά εντελώς αιφνίδια το νήμα της ζωής του.

Συγκεκριμένα, το δίκυκλό του εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε μεταλλικά υποστυλώματα. Άμεσα κλήθηκε σε βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς, όμως, για τον άτυχο 36χρονο φαίνεται ότι ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι γιατροί δεν πρόλαβαν να κάνουν το παραμικρό προκειμένου να τον επαναφέρουν, καθώς ο 36χρονος είχε ήδη είχε υποκύψει στα σοβαρά τραύματα που έφερε.

Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνεχίζει την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Στο πλαίσιο αυτό παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 36χρονου.

Η νεκροψία – νεκροτομή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διενεργηθεί τη Δευτέρα. Τη Δευτέρα αναμένεται να τελεστεί και η κηδεία του 36χρονου στον τόπο καταγωγής του στη Νέα Αγχίαλο, όπου χθες το κλίμα ήταν βαρύ.

Κανένας δεν περίμενε την τραγική εξέλιξη. Όλοι έκαναν λόγο για έναν εξαίρετο νέο, εργατικό, οικογενειάρχη.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη όταν παντρεύτηκε πριν από περίπου πέντε χρόνια. Δημιούργησε εκεί μία υπέροχη οικογένεια, καθώς από τον γάμο του απέκτησε μία πανέμορφη κόρη. Στη Νέα Αγχίαλο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, όλοι τον αγαπούσαν.

Εφημερίδα Ταχυδρόμος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις