ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σημαντικός εκτός έδρας βαθμός για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πήρε έναν σημαντικό βαθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην δύσκολη έδρα του Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνου (0-0).

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων είχε μια καλή παρουσία και δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Σίγουρα μια εμφάνιση που δίνει κουράγιο στους παίκτες της Λαρισινής ομάδας να συνεχίσουν τον αγώνα τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αποβλήθηκε από το διαιτητή Παπακωνσταντίνου ο προπονητής του Αχιλλέα, Τάκης Παραφέστας στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς. Πριν τη σέντρα, ο αμυντικός των γηπεδούχων, Σπύρος Γκάγκας, ανέβηκε στην κερκίδα και έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του και υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στο Ρήγα Φεραίο, Δήμητρα Ντόντου, η οποία είπε το πολυπόθητο «Ναι».

Το φιλμ του αγώνα

2’ Σέντρα του Τσιώλη στην καρδιά της περιοχής, ο Τζοβάρας θα πιάσει την κεφαλιά υπό πίεση αμυντικού, μπλοκάρει ο Κουτσουκέρας.

10’ Κεφαλιά του Οικονόμου ύστερα από κόρνερ, ψηλοκρεμαστή, μαζεύει πολύ χαλαρά ο Παπαγιάννης.

18’ Ο Νασιακόπουλος για τον Τσίωλη στα δεξιά, αυτός θα προωθήσει κάθετα για τον Χατζηαθανασίου στην περιοχή με τον αμυντικό των Κυανόλευκων να κάνει το γύρισμα αλλά τον Τσελεπή εξ επαφής να μην έχει τον τρόπο να τη σπρώξει εξ επαφής στα δίχτυα, πέρασε η μπάλα.

38’ Σουτ του Βούλγαρη εκτός περιοχής με το αριστερό.

41’ Δυνατό σουτ του Βούλγαρη με το δεξί από διαγώνια θέςη, από δεξιά, άουτ η μπάλα.

50’ Η μπάλα έφτασε στο Νεμπεγλέρα που έπιασε το «βολ-πλανέ» από την οριζόντια γραμμής της περιοχής. Όχι όπως θα ήθελε, ψηλά άουτ.

54’ Ο Νασιακόπουλος γέμισε ωραία στην περιοχή σε χτύπημα φάουλ από αριστερά, ο Τζοβάρας σηκώθηκε ψηλότερα κι έπιασε την κεφαλιά, ο γκολκίπερ πέφτει στην αριστερή του γωνία και διώχνει εκπληκτικά με το ένα χέρι.

70’ Γυριστό του Χατζή από δεξιά στην περιοχή υπό την πίεση του Σπαθή.

90+1’ Κεφαλιά του Παπακώστα ύστερα από σέντρα του Τζοβάρα από δεξιά, όχι καλή, ψηλά άουτ.

Ρήγας Φεραίος: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής (88’ Ράπτης), Καρλιάμπας, Αλεξίου, Νασιακόπουλος, Χατζησταμάτης (55’ Παπακώστας), Τζοβάρας, Τσιώλης (66’ Τζέκα), Τσελέπης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Κούλπας, Κουρούμαλος, Τλούπας, Οικονόμου (32’ λ.τ. Χατζής), Νεμπεγλέρας, Μανιώτης, Καραμπούζης, Συράκος (79’ Καραγκούνης), Μίχος (87’ Κόλα), Βούλγαρης (70’ Αναγνώστης).

Διαιτητής: Νικόλαος Παπακωνσταντίνου (ΕΠΣ Φθιώτιδας) με βοηθούς τους Στυλιανό Καραγιάννη και Γεώργιο Λιτοσελίτη από την ίδια Ένωση.

ΠΗΓΗ: athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις