ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Λύγισε» στα Τρίκαλα ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε εκτός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα με σκορ 3-1, αν και προηγήθηκε στο σκορ! Ο ΑΟ Τρίκαλα παρατάχθηκε με δεδομένη την πίεση για το πρώτο εντός έδρας τρίποντο. Αυτό, λοιπόν, εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και στο 16′ ο Τσιλούλης έφυγε στην κόντρα και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, όμως στη συνέχεια ήταν η σειρά των οπαδών να… διαμαρτυρηθούν για την απόδοση των «κυανέρυθρων». Υπήρξαν ειρωνικά «όλε όλε» όποτε οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου άλλαζαν μπαλιές, αλλά και αποδοκιμασίες προς τον Μίλιεβιτς τη στιγμή της αντικατάστασής του.

Ο Ζγκούρη, πάντως, που πήρε τη θέση του Σέρβου χρειάστηκε 3 λεπτά για να σημειώσει το πρώτο εντός έδρας γκολ των Τρικάλων στο πρωτάθλημα μετά από 307 αγωνιστικά λεπτά. Από κόρνερ του Γκόλια στο 37′ ο Αλβανός επιθετικός με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τον ΑΟΤ να χάνει δύο ευκαιρίες (48′ Τόμιτς, 53′ Καπός) και τον Απόλλωνα μία (55′ Μαυριάς), όμως ο Τόμιτς ήταν αυτός που φρόντισε όχι μόνο για την ανατροπή, αλλά και για την οριστικοποίηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα. Ο Σέρβος μέσος στο 65′ έκανε το 2-1 με εκτέλεση φάουλ και στο 72′ από γέμισμα του Αποστολίδη με πλασέ διαμόρφωσε το 3-1! Δοκάρι στο 87′ είχε ο Καπός μετά από σέντρα του Χιντζίδη.

Σκόρερ: 37′ Ζγκούρη, 65′,72′ Τόμιτς – 16′ Τσιλούλης.
Δοκάρι: 87′ Καπός.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Τζόκιτς, Γροντής, Τόμιτς (86′ Χιντζίδης), Ντίνας (77′ Μπουντόπουλος), Μίλιεβιτς (34′ Ζγκούρη), Καπός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας (87′ Ιορδανίδης), Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Χατζής, Αγρόδημος (73′ Σουλίδης), Μαυριάς (64′ Βουτσιάς), Σαχινίδης, Τσιλούλης.

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας). Βοηθοί: Μαλανδρής, Γούτας (Χαλκιδικής).

ΦΩΤΟ: goaltrikala.gr

ΠΗΓΗ: athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις