ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα ΚΔΑΠ του δήμου Λαρισαίων αγαπούν τα βιβλία!

Τον διάσημο συγγραφέα του Ντετέκτιβ Κλούζ Γίργκεν Μπανσέρους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης από το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Γιάνουλης οι «Δυναμίτες», της Ν. Σμύρνης από το 33ο Δημοτικό οι «Παιχνιδοπαρέα» και της Νέας Πολιτείας από το 44ο Δημοτικό οι «Ταξιδευτές», την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στο Δημοτικό θέατρο Ουήλ. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Λάρισα – «Πόλη που Μαθαίνει».

Τα παιδιά φορώντας τα κίτρινα ντετεκτιβικά καπέλα που πρόσφεραν οι εκδόσεις «Μεταίχμιο» είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πιο μικρό ντετέκτιβ, τον Κλουζ, και τον πατέρα – δημιουργό του, τον διάσημο συγγραφέα.

Με την εμψυχώτρια παιδαγωγό Μαριάτζελα Τσοπέλα ακολούθησαν τα ίχνη του Κλουζ, έλυσαν γρίφους, γνώρισαν τη Μίλι και τον Μάγκνους και εξιχνίασαν άλλο ένα “αστυνομικό μυστήριο”.

O συγγραφέας, ευχάριστος και ευγενικός με όλα τα παιδιά, απάντησε στις ερωτήσεις τους και υπέγραψε τα βιβλία του.

Για πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ στη ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Γαριτσίου & Λευκίππου – Ροδοπούλειο, τηλ: 2410661727, ώρες: 09:00π.μ.– 03:00μ.μ και στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής τηλ: 2410680205, ώρες: 09:00π.μ.– 03:00μ.μ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις