ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ραγδαίες εξελίξεις στο γηπεδικό για την ΑΕΛ – Μετακομίζει στο Αλκαζάρ από τη νέα χρονιά!

Ραγδαίες εξελίξεις στο γηπεδικό ζήτημα φαίνεται πως προκαλεί ο επικείμενος πλειστηριασμός του AEL FC ARENA λόγω χρεών προς την τράπεζα. Σήμερα, η ΠΑΕ ΑΕΛ έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή της προς την Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου Αλκαζάρ, την οποία κοινοποίησε στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συναδινό και αφορά στη αποκλειστική χρήση του Σταδίου Αλκαζάρ από την ΠΑΕ ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και εντεύθεν.

Αναλυτικά η επιστολή: “Μετά τη χθεσινή εκ του σύνεγγυς συνομιλία μας στα γραφεία του ΕΑΚ Λάρισας παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής κ. Κωσταρόπουλου, των μελών αυτής κ.κ. Βαγιόπουλου, Μπαρούτα και Ψαθά και του Διευθυντή του ΕΑΚΛ κ. Μακρίδη συνοψίζουμε και επιβεβαιώνουμε τη βούληση και τα αναφερθέντα στην συνάντηση μας.

Όπως αυτολεξεί σας μεταφέρθηκε βούληση της ΠΑΕ ΑΕΛ και του ιδιοκτήτη της κ. Αλέξη Κούγια είναι η χρήση του Σταδίου Αλκαζάρ για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19 και εντεύθεν ως κύρια έδρα για όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχει η ΠΑΕ ΑΕΛ, οριοθετώντας την πρώτη εμφάνιση μας στο ιστορικό Στάδιο Αλκαζάρ περί τις 15/7/2018, όταν και θα ξεκινήσουν οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για να συμβεί αυτό πρέπει να δρομολογηθούν και να εξεταστούν τα κάτωθι:

  1. Να υπογράφει μεταξύ υμών συμφωνητικό παραχώρησης αποκλειστικής χρήσης του Σταδίου Αλκαζάρ.
  2. Να εκπονηθεί άμεσα στατική μελέτη προκειμένου να ολοκληρωθεί ο φάκελος αδειοδότησης της εγκατάστασης.
  1. Να υπάρξουν βελτιωτικά έργα στα αποδυτήρια αθλητών και διαιτητών και στους υπόλοιπους απαιτούμενους χώρους της εγκατάστασης (ιατρείο, αίθουσα ντόπινγκ, γραφεία παρατηρητών, αίθουσα τύπου και μικτή ζώνη).
  2. Να υπάρξει αντικατάσταση χλοοτάπητα και παρεμβάσεις στην υποδομή αυτού.
  3. Να υπάρξει (αν απαιτηθεί) βελτίωση της φωτεινότητας με επικαιροποιημένη έκθεση φωτομέτρησης.
  4. Να εκπονηθεί νέο σχέδιο εκκένωσης.
  5. Να τοποθετηθεί φωτεινός πίνακας και να αναβαθμιστεί το σύστημα μεγαφωνικής εγκατάστασης.
  6. Να τοποθετηθεί σύστημα ελέγχου εισόδου (τουρνικέ).
  7. Να τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα καμερών και καταγραφής.
  8. Να πραγματοποιηθεί αυτοψία από κοινού προκειμένου να εντοπιστούν και να καταγραφούν τυχόν άλλες παρατηρήσεις προκειμένου να μην υπάρξουν ελλείψεις, ώστε να αδειοδοτηθεί η εγκατάσταση σύμφωνα με τα ισχύοντα.

Παρακαλούμε όπως τάχιστα μελετήσετε τις απαιτήσεις που αναφέρουμε ως άνω και θεωρούνται ως απολύτως απαραίτητες για τη διεξαγωγή αγώνων σε επίπεδο Ά Εθνικής – Super League και μας ενημερώσετε εγγράφως.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις