ΛΑΡΙΣΑ

Ο Άγιος Βασίλης πήγε στο… Κιλελέρ

Στα πλαίσια της επίσκεψης του τροχήλατου σπιτιού του Αι-Βασίλη, προσφορά του Δήμου Κιλελέρ,  το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο Κιλελέρ, σε συνεργασία με το «Κάνε μια ευχή Ελλάδος», μοίρασε αστεράκια σε όλα τα παιδιά του σχολείου με σκοπό να πραγματοποιήσουν όλα μαζί ένα παιδικό όνειρο. Γιατί  πραγματοποιώντας ένα παιδικό όνειρο τότε και το όνειρο όλων των παιδιών να ξαναγίνουν καλά, έρχεται πιο κοντά!

Την εκδήλωση γλύκανε με την προσφορά του ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων του Κιλελέρ με σπιτικά κεκάκια τα οποία στόλισαν τα ίδια τα παιδάκια. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αρμενίου – Κιλελέρ Β. Βισβίκης, ο πρόεδρος της ΤΚ Κιλελέρ Απ. Κοντογιάννης και οι εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου.

Παράλληλα συνεχίζεται, όπως παρατίθεται παρακάτω, το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου. Την Παρασκευή 8/12 το τροχήλατο σπιτάκι του Αη Βασίλη θα βρίσκεται το πρωί στη Χάλκη και το απόγευμα στις 16:00 στο Ζάππειο όπου θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 18:30.

Το Σάββατο στις 9/12 το σπιτάκι θα επισκεφθεί τον Κραννώνα στις 11:00 όπου το δέντρο θα ανάψει στις 18:00, τη Χάλκη στις 18:00 όπου θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου καραβιού και τη Γλαύκη στις 20:00. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στη Νέα Λεύκη στις 17:00 και στο Ελευθέριο στις 18:30 παρουσία της φιλαρμονικής του Δήμου. Στον Άγιο Γεώργιο στις 18:00 και στο Μελισσοχώρι στις 18:30 θα γίνει η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Στο Μελισσοχώρι θα ακολουθήσει συναυλία με τους BadMonkeysπου θα διασκευάσει κεφάτα ροκ τραγούδια. Την Κυριακή 10/12 το σπιτάκι του Αη Βασίλη θα βρίσκεται στο Ελευθέριο στις 10:30 στον Πλατύκαμπο στις 13:00 και στη Γαλήνη στις 19:30.

Παράλληλες εκδηλώσεις θα γίνουν στη Χάλκη στις 10:30 με τη θεατρική παράσταση «Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη», στη Νίκαια στις 11:00 από το σύλλογο «Άλκηστις», φωταγώγηση Χριστουγεννιατικών δέντρων στα Βούναινα στις 17:00, τον Κυπάρισσο στις 18:00, στον Πλατύκαμπο στις 18:30 και στη Γαλήνη στις 19:30 όπου θα ακολουθήσει συναυλία με τους BadMonkeys σε pop–funk χορευτικά τραγούδια.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις