ΛΑΡΙΣΑ

Κλιμάκιο της Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης στον Τύρναβο

Κλιμάκιο της Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης αποτελούμενο μεταξύ άλλων από τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Καζαντζίδη Περικλή, περιόδευσε την Πέμπτη το πρωί στην αγορά του Τυρνάβου και συζήτησε με επαγγελματίες της πόλης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους κάλεσε να ενισχύσουν με την ψήφο τους αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των μικρών ΕΒΕ, ενώ στις κουβέντες που άνοιγαν μεταξύ άλλων ο κ. Καζαντζίδης τόνισε:

“Οι ψεύτικες ελπίδες που καλλιεργεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ περί «δίκαιης ανάπτυξης» και επιστροφής στην κανονικότητα αποδεικνύονται στάχτη στα μάτια μπροστά στα αντιλαϊκά πεπραγμένα της. Με τον προϋπολογισμό του 2018 συνεχίζει το αντιλαϊκό της έργο, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων, διατηρώντας τη φοροληστεία στα ύψη, τσακίζοντας συντάξεις, παροχές και δικαιώματα. Πάνω στην καταλήστευση του εισοδήματος των αυτοαπασχολούμενων και των εργαζόμενων, πριμοδοτεί με νέα πακέτα χρηματοδότησης τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους επιβεβαιώνοντας ότι η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται είναι κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα δικά τους μέτρα”. Ενώ για τους άλλους συνδυασμούς που διεκδικούν την ψήφο των α/α τόνισε ότι ” όλοι τους συμφωνούν ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη είναι μονόδρομος, μόνο που δεν μας λένε ποιοι πλήρωσαν όλα αυτά τα χρόνια την κρίση και ποιοι θα ξαναπληρώσουν για την περιβόητη ανάπτυξη. Δεν νοιάζονται για τους μικρούς επαγγελματίας, εξάλλου διαγκωνίζονται για το ποιος θα πρωτοδώσει τα διαπιστευτήριά του στους Βιομηχάνους (βλέπε επισκέψεις στο ΣΘΕΒ), ενώ όταν ψελλίζουν κάτι για τους “μικρούς” είναι μόνο για  προεκλογικούς λόγους, για να κοροϊδέψουν και να πάρουν την ψήφο τους. Είναι ώρα να τους γυρίσετε την πλάτη.  Μόνη λύση οι μαζικοί αγώνες για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Δεν είμαστε μόνοι!

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργατοϋπαλλήλους, διεκδικώντας αφορολόγητο και για τους α/α, να σταματήσουν οι κατασχέσεις και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, να κατοχυρωθεί νομοθετικά η Κυριακή Αργία κ.α., ενώ τους κάλεσε να συμμετέχουν με κάθε τρόπο και στην Απεργία στις 14 Δεκέμβρη στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις