ΕΛΛΑΔΑ

Δεν θα είναι ο Καμμένος στο γεύμα προς τιμήν του Ερντογάν στο Προεδρικό

Δεν θα παραβρίσκεται στο απογευματινό δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος.

Ο λόγος, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, είναι πως πρώτον βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη παρακολουθώντας την άσκηση «GORDIAN KNOT» και πως κατά δεύτερον δεν ήθελε ο ίδιος να παραβρεθεί.

Είναι γεγονός πως οι σχέσεις της Άγκυρας με τον έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας δεν είναι και οι καλύτερες και, όπως όλα δείχνουν, η μη επιθυμία και του ίδιου να παραβρίσκεται στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Ερντογάν και της συζύγου του από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τη σύζυγό του Βλασία Παυλοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο στις 19:30, καταδεικνύουν πως ούτε ο ίδιος επιθυμεί βελτίωσή τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως στις ερωτήσεις δημοσιογράφων να σχολιάσει την παρουσία Ερντογάν στην Αθήνα απάντησε δηκτικά χωρίς να αναφέρει καν το όνομα του τούρκου προέδρου: «Χαίρομαι για την παρουσία των Τούρκων αξιωματικών συμμάχων στην άσκηση του ΝΑΤΟ».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις