ΛΑΡΙΣΑ

Υποψήφιος με την παράταξη του Δημήτρη Αδάμ ο Νίκος Τσιανάκας της “Projectcity”

Υποψήφιος με την παράταξη του Δημήτρη Αδάμ για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Λάρισας, είναι ο γνωστός Φαρσαλινός επιχειρηματίας Νίκος Τσιανάκας.

Ο κ. Τσιανάκας που δραστηριοποιείται στους τομείς του εμπορίου με την εταιρεία “Projectcity” και των μέσων ενημέρωσης με την εφημερίδα “Πρώτος Τύπος”, διατηρεί την επιχειρηματική του δραστηριότητα αμιγώς στον τόπο του, όπου ζει με την οικογένειά του.

Σε δήλωσή του, ο υποψήφιος για τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, σημειώνει πως «σε μία εποχή όπου το επιχειρείν αποτελεί για άλλους ανάθεμα και για κάποιους άλλους ουτοπία, είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι η μετάβαση σε μία καλύτερη περίοδο για τη χώρα μας, για εμάς και τα παιδιά μας, δεν αποτελεί αποκλειστική υπόθεση του πολιτικού προσωπικού του τόπου, αλλά εθνική υπόθεση.

Σ’ αυτή την προσπάθεια πρωταγωνιστικό ρόλο μπορούν να διαδραματίσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι άνθρωποι εκείνοι που διαθέτουν την έμπνευση, τη διάθεση για δουλειά και προπαντός τη βούληση να παράξουν εθνικό πλούτο και να συνδράμουν στη δημιουργία συνθηκών ευημερίας για την ελληνική κοινωνία.

Με αυτές τις σκέψεις και βαθιά την πεποίθηση πως ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν, αποφάσισα να συστρατευτώ στην παράταξη του Δημήτρη Αδάμ για το Επιμελητήριο της Λάρισας.

Γιατί το μέλλον που επιδιώκουμε θα γίνει παρόν μόνον εάν εμείς το ορίσουμε.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις