ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Χαμένοι στις τηλεφωνικές γραμμές ενός… χριστουγεννιάτικου πάρκου στη Λάρισα

Πολλά ακούσουμε και πόσα ακόμη άραγε να έπονται, για την ιστορία του Πάρκου των Ευχών στη Λάρισα.

Από τη μία, συντεταγμένα η αντιπολίτευση πυροβολεί κατά ριπάς τη δημοτική αρχή για το θέμα των αναθέσεων θέτοντας σειρά ερωτημάτων. Από την άλλη, η δημοτική αρχή υπεραμύνεται των επιλογών της παραθέτοντας τα δικά της επιχειρήματα.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση περισσότερο απ’ όλα, ήταν η διπλή αναφορά του δημάρχου κ. Καλογιάννη τη Δευτέρα, όταν και ανακοινώθηκε το εορταστικό πρόγραμμα για την πόλη, ότι “δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα από πολίτες που του έλεγαν “μην τους ακούς προχώρα”. Με απλά ελληνικά ο δήμαρχος εξηγούσε στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, πως ένα από τα επιχειρήματα που αποδεικνύουν ότι η δημοτική αρχή πράττει ορθώς, ήταν ένα πλήθος πολιτών που διαβάζοντας την κοινή ανακοίνωση της αντιπολίτευσης, τηλεφώνησε και ζήτησε από τον ίδιο να… μην τους ακούει!

“Θα απαντήσω στο δήμαρχο πως τα ίδια ακριβώς τηλεφωνήματα είχαμε κι εμείς από πολίτες που μας λένε να συνεχίσουμε έτσι…” ήταν η – νομοτελειακά αναμενόμενη – απάντηση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένας Καραλαριώτου λίγες ώρες αργότερα.

Και ο διάλογος για μείζονα θέματα μείζονος – οικονομικού – δημοσίου συμφέροντος όπως εύλογα κατανοεί κανείς, κυμαίνεται σε κορυφαίο επίπεδο επιχειρηματολογίας.

Υ.Γ. Δε θα έγραφα τα παραπάνω, αλλά δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα από πολίτες που μου ζήτησαν να μην ακούσω κανέναν από τους δυο, που άκουσε τους πολίτες που του τηλεφώνησαν, αλλά να καταθέσω αυτές τις σκέψεις.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις