ΛΑΡΙΣΑ

Ο «Μπακαλόγατος» από τους μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Λάρισας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερο ενθουσιασμό οι σπουδαίοι μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Λάρισας, ανέβασαν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου το απόγευμα, στην κατάμεστη από κόσμο φιλόξενη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, την θεατρική παράσταση «O Mπακαλόγατος».

Πρόκειται για τη γνωστή κωμωδία των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου που με τόσο μεράκι και διάθεση ετοίμασαν δάσκαλοι, μαθητές και μαθήτριες του σχολείου και παρουσίασαν με τη στήριξη του συλλόγου διδασκόντων και της διεύθυνσης του σχολείου τους.

Η προσπάθεια των παιδιών ήταν άριστη και αυτό φάνηκε από την ικανοποίηση, το παρατεταμένο χειροκρότημα και τον θαυμασμό όλων των παρευρισκομένων θεατών και κυρίως των γονέων και των διδασκάλων των παιδιών.

Στην παρουσίαση του έργου αυτού παρέστησαν πολλοί φίλοι και οικείοι των παιδιών, ο Προϊστάμενος της Εκπαιδεύσεως κ. Ιωάννης Καψάλης, Αντιδήμαρχοι και αρκετοί ιερείς, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος συνεχάρη τα θαυμάσια αυτά παιδιά για την συγκινητική και άριστη αυτή προσπάθειά τους, που οφείλεται όπως ο ίδιος τόνισε, στην επιμονή τους, στην καλλιέργεια των πολλών ταλάντων με τα οποία τα επροίκισε ο Θεός, στην καλή ανατροφή που έχουν λάβει από τις οικογένειές τους και κυρίως στην σοφή καθοδήγηση που λαμβάνουν καθημερινά από την Διευθύντρια  κ. Μίνα Λίταινα και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, το οποίο όντως έχουν καταστήσει στις ημέρες μας πρότυπο και υπόδειγμα αρίστου κέντρου εκπαιδεύσεως και μαθήσεως.

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις