ΕΛΛΑΔΑ

Στο εδώλιο ο Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγός του

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας θα καθίσει ο πρώην πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης, η σύζυγός του Γεωργία και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κάμπης για την υπόθεση εκατομμυρίων μάρκων που φέρονται να δόθηκαν κάτω από το τραπέζι προκειμένου η γερμανική εταιρεία Hospitalia International να συνάψει σύμβαση με το νοσοκομείο.

Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως Εφετών, Σταυρούλας Στεφανάτου, παραπέμπει σε δίκη με το υπ’ αριθμόν 2190/2017 βούλευμα του τους κατηγορούμενους για το αδίκημα του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, από κοινού και μη, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Η υπόθεση αφορά «μίζα» 3,1 εκατομμυρίων μάρκων που φέρεται να είχε καταβληθεί, προκειμένου η Hospitalia International, εταιρεία ξενοδοχειακού και νοσοκομειακού εξοπλισμού, να προτιμηθεί ως προμηθεύτρια, συνάπτοντας τελικά σύμβαση με το «Ερρίκος Ντυνάν».

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση ο Ανδρέας Μαρτίνης είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος ωστόσο αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας, ενώ η σύζυγος του είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις