ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Γραμμές του ΟΣΕ στη Λάρισα: Κατασκευή τοίχου άμεσα και βλέπουμε για την υπογείωση;

Η χθεσινή νέα κινητοποίηση των κατοίκων της Νέας Σμύρνης υπενθύμισε στις τοπικές αρχές και πολύ περισσότερο στη διοίκηση του ΟΣΕ πως το θέμα των γραμμών και των χαμένων ανθρώπινων ζωών δεν πρόκειται να ξεχαστεί αυτή τη φορά τόσο εύκολα.

Μιλώντας το απόγευμα στο δελτίο ειδήσεων του ASTRA ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, αποκάλυψε πως γνωρίζει ότι για το προσεχές διάστημα έχει προγραμματιστεί ένα πλήθος διαμαρτυριών, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον ΟΣΕ και το δημοφιλέστερο δρομολόγιο του, των Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Σήμερα αναμένεται από τη διοίκηση του Οργανισμού απάντηση για τα μέτρα που θα ληφθούν, με τον κ. Καλογιάννη να εκτιμά πως θα υπάρξει δέσμευση για κατασκευή τοίχου στα καίρια σημεία, ο οποίος δε θα επιτρέπει την πρόσβαση, όπως συνέβαινε με τη σιδερόφραξη.

Αυτό σε πρώτη φάση φυσικά, καθώς επίκειται – μέσω πρότερης δέσμευσης – και η ανακοίνωση για το θέμα της υπογείωσης που ανέσυρε στην επικαιρότητα ο ίδιος ο ΟΣΕ, για το τμήμα από τον σταθμό μέχρι και την έξοδο της πόλης προς Θεσσαλονίκη.

Έργο βέβαια που και μόνον το κόστος του, προκαλεί αρκετά και εύλογα ερωτηματικά για το εάν θα μπορέσει να μετεξελιχθεί από μία απλή υπόσχεση, σε πράξη.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις